Lövbergs B&B

Adress: Lövberg 102 Ljustorp  visa karta
Område: Timrå

Vandrarhem och B&B | Lövbergs gårdsproduktion driver ett litet bed&breakfast med tre rum och ett litet gårdsmejeri där man tillverkar ostar och andra mejeriprodukter. Mejeriet har vunnit SM-guld för en av sina ostar och det finns en gårdsbutik där ni kan handla gårdens produkter.

Här bor du i historisk miljö i rum som är varsamt renoverade och möblerade med tidstypiska möbler. Alla rum delar gemensam toalett, dusch, vedeldad bastu, lantkök och ett uppehållsrum.

Vårt mål är att du ska sova gott på natten och få en avkopplande vistelse med möjlighet att gå ner i varv. Vi har inte TV, men vi har fiskemöjligheter, vandringsleder m.m.

Välj mellan dessa olika rum:

Bagarstugan
Uthyrningsrummet ligger i själva bakstugan. Rummet har som standard en dubbelsäng med resårmadrasser och duntäcken. Det finns vattenkokare, kaffe, te och tillgång till WiFi och en inneboende stämning av bakning. På väggen sitter den gamla bakspaden som har använts vid bakning i stugan, den hittades bakom bakugnen när vi renoverade. Bakugnen är kvar. I rummet finns en pinnstol, ett litet bord, en garderob, ett skåp, en fåtölj och ett skrivbord med extra vägguttag. Rummet har sommartid en egen altan med trädgårdsmöbler.

Undantaget
Undantaget är det av våra hus med mest bevarade historiska detaljer. Här finns två rum ett på bottenvåningen och den romantiska pigkammaren på övervåningen.

Rummet på bottenvåningen är vårt största rum och har som standard två enkelsängar med resårmadrasser som går att skjuta ihop till en dubbelsäng, beställ hur ni vill ha det. Rummet har två fönster mot väster och norr. I rummet finns en fåtölj, ett litet bord, en stol, en bokhylla och en byrå. Utanför rummet finns lantköket med rinnande vatten, vattenkokare, kaffe och te.

Undantaget Övre (Pigkammaren) på övervåningen är vårt minsta och nyaste rum som har en dubbelsäng i resår med dubbeltäcke i dun. Här bor du romantiskt under takåsarna med ett fönster mot sydväst. I rummet finns säng med resårmadrasser, sängbord och två pinnstolar. På rummet finns också en garderob under snedtaket, där man har gott om utrymme för bagage och kläder.

Utanför rummet finns ett allrum med soffa, fåtöljer och spelbord.

Toalett, dusch och bastu
Du har tillgång till toalett, dusch i bagarstugan som delas med alla uthyrningsrum. Duschrummet är renoverat 2015 i gammal stil med plats för avkoppling. Bagarstugan ligger ca 15 meter från Undantaget. Där finns också familjens vedbastu som får användas efter instruktion och bokning.

Allmänt
Alla sovrum har persienner och resårsängar för bästa sovkomfort. Vi bäddar med manglade sängkläder som är anpassade för hotellverksamhet. Eftersom vi har djur så bör du inte vara djurallergiker. Vi tar emot hundar mot extra avgift i ett av rummen. Röka får du göra när du är ute och promenerar, dvs utanför tomten.

Här finns massor av fågelsång, flugor, humlor och getingar men vi har inte så mycket mygg. I ett aktivt jordbrukslandskap kan det också lukta gödsel vissa tider på sommaren, när det sprids på åkrarna. Vi tycker att det är en del av landskapscharmen och ett slags intyg på att det här är en levande landsbygd.

Jämför "Lövbergs B&B" med liknande boenden

Söråkers Herrgård

Hos oss bor du fint på ett modernt hotell, med utsikt över vår lummiga herrgårdspark. Fri parkering och en vällagad frukost ingår. Liksom den alltid lika fina gästservicen som vår personal levererar.

Scandic Sundsvall Nord

Svanen-märkta Scandic Sundsvall Nord ligger 3 km från centrum av stan, bredvid E4 och 20 min från Midlanda Airport. Det är nära till Norra Stadsberget med aktiviteter för alla åldrar och fin utsikt över stan. Folkets Park ligger också nära.

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Kundservice

Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter