Peter Pan & Wendy

Område: Sundsvall
Arena/Plats: Norra Berget
Kategori: Teater, Dans & Film

" Av alla härliga öar är Landet Ingenstans den allra hemtrevligaste och den mest kompakta. Inte stor och spretig med långtråkiga avstånd mellan de olika äventyren, utan härligt fullproppad. När du leker Landet Ingenstans på dagen med stolarna och bordsduken är den inte det minsta farlig, men på kvällen under de två minuterna strax innan du somnar, blir den alldeles verklig " - J.M. Barrie.

Uppe på Norra bergets topp fläktar piratflaggan från Jolly Roger, älvstoft sprids i den varma sommarbrisen och en tupp hörs gala friskt och glatt. Följ med på ett magiskt famileäventyr när Peter Pan tar med Wendy och hennes syskon till Landet Ingenstans, där de träffar vackra älvor, gåtfulla Lihianner, en glad skara borttappade barn och den obarmhärtiga Kapten Krok med sina lömska pirater till följe!

Kvartersteatern Sundsvall firar 40 år och sätter upp " Peter Pan & Wendy " med premiär 15 juni. Vad är det som har hänt med Peter skugga, vad är det för ljud som tickar och vad har Tingeling ställt till med egentligen? Svaren på alla frågor får du i årets fartfyllda sommarspel där magi möter musik och fantasin blir till verklighet!

Information:
- Rekommenderad från 5 år
- Barn är personer t.o.m 12 år, ungdomar 13-19 år, ordinarie 20 år eller äldre.
- Insläpp av publik kommer INTE ske efter föreställning påbörjats
- Inga paraplyer får medtagas upp på läktaren
- Vi rekommenderar att ta med regnställ samt varma kläder eftersom kvällarna kan bli kyliga.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Jun
Onsdag 19 jun 2019 19:00 - 21:00 Norra Berget
20 Jun
Torsdag 20 jun 2019 19:00 - 21:00 Norra Berget
22 Jun
Lördag 22 jun 2019 14:00 - 16:00 Norra Berget
23 Jun
Söndag 23 jun 2019 14:00 - 16:00 Norra Berget

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 060-155400

Prisinformation

Prisinformation
Pris (ord.) 240 kr Ungdom (13-19 år): 180 kr Barn (t.o.m 12 år): 120 kr
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 1,2 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 1,2 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 1,1 km
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter