INSTÄLLT - SIGNAL - Claire Parsons Co, Stockholm

Område: Centrum
Arena/Plats: Sveateatern
Kategori: Barn, Teater, Dans & Film
Datum: Lördag 25 apr 2020

Från 50 kr

Orsaken är att minska risken för smittspridning av Coronaviruset Covid-19.

Tre anledningar till att du vill gå på SIGNAL
1. Du kan gå med hela familjen.
2. Du får sitta, stå och förflytta dig i ett allkonstverk och uppleva ljud och ljus i rörelse.
3. Det är en poetisk, överraskande och egensinnig upplevelse att dela med varandra.

SIGNAL är en poetisk föreställning som bjuder in, sänder ut och signalerar. Ett allkonstverk och en lek i rörelse, ljud, ljus, film och bild, där dansare och publik befinner sig i samma upplevelserum – tillsammans. Välkommen till en poetisk, överraskande och egensinnig föreställning med nya perspektiv. Claire Parsons Co. är ett prisbelönt danskompani som gör finurlig och elegant scenkonst för barn. Lustfyllda rörelser och fantasifulla iakttagelser av livet gör berättelserna angelägna för publik världen över.

Vad är signaler och hur skapar vi dom? SIGNAL bjuder in till en förunderlig värld där du upptäcker kropp och ljud i nya sammanhang. Att vara framför och bakom, mitt i och i periferin, att kommunicera och signalera. Att signalera betyder också att kommunicera något som bär med sig en betydelse; känslor, intryck, avstånd.
Scenografen Anna Nyberg och kompositören och musikern Mikael Svanevik skapar tillsammans ett scenrum där ljudet rör sig, precis som dansarna. Långt borta och nära. Musiken är inspirerad av radions universum. Korta vågor. Långa vågor. Vågor av brus. Det är musik och ljud som pekar in i framtiden och blickar bakåt på samma gång.

Koreografi Claire Parsons i samarbete med dansarna. Medverkande: Mira Björkman, David Nondorf, Viktor Gyllenberg, Linn Ragnarsson. Scenografi: Anna Nyberg. Musik: Mikael Svanevik. Ljus: Mira Svanberg. Kostym: Bitte Palm. Mask: Gunilla Pettersson. Foto och film i föreställningen Tina Axelsson.

Familjeföreställning från 5 år, föreställningen är cirka 45 minuter.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Apr
Lördag 25 apr 2020 14:00 - 14:45 Sveateatern

Kontaktinformation

Kontaktperson
Kulturmagasinets reception
E-post
kulturmagasinet@sundsvall.se

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Prisinformation

Pris från
50 kr
Prisinformation
50 kr per person

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-03-25 14:04:34, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7837.cbischannel-26049.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails