INSTÄLLT - Anti-Jante - Att våga vara bäst

Område: Centrum
Arena/Plats: Sveateatern
Kategori: Föreläsning, Seminarier & Workshops
Datum: Onsdag 20 maj 2020

Från 295 SEK

Under våren får Sundsvall besök av ”Anti-Jante – Att våga vara bäst”. Det beskrivs som en föreläsningsturné i världsklass som ska ta din karriär till nästa nivå och ge dig en ordentlig skjuts i personlig utveckling. Bakom står inspiratören Chris Pettersson.

Välkommen på en föreläsning med scenkonst som tar din karriär till nästa nivå och som ger dig otaliga insikter i personlig utveckling!

Denna föreläsning är för alla de människor som någon gång har blivit socialt tillbakahållna i sin utveckling och som vill utveckla modet att kunna våga vara bäst!

En av de mest skadliga sociala fenomen som vi har i Sverige är Jantelagen! Den orsakar psykisk ohälsa, tvivelsjuka och håller tillbaka hundratusentals människor varje dag från att kunna vara sitt bästa jag. Men vad är egentligen Jantelagen? Vad beror det på och framför allt, hur tar man sig ur det?

Under två timmar så kommer du som deltagare att lära dig Jantelagens negativa effekter på vår motivation, på vårt välbefinnande och framför allt så kommer du att ges nycklar på hur vi kan vända och använda detta för att nå nya toppar av våra karriärer och liv.

”Anti-Jante – Att våga vara bäst” är absolut ingen traditionell föreläsning! Chris Pettersson har med hundratals timmar studerat Jantelagens effekter och orsaker och ger nu en föreställning i världsklass! Föreställningen är motiverande, men ger dig också nycklar för att kunna tänka i banor som går runt jantelagens skadliga effekter och ger dig helt nya möjligheter och ett nytt arbetsliv! Detta blandas med en stor portion humor, samtidsinsikter och en hel del oväntad scenkonst!

Chris Pettersson är en av Sveriges i särklass bästa föreläsare sett till retorik och framförande och har gjort över 350 föreläsningar inom försäljningsutveckling och motivation. Han har ett långt och gediget CV både inom sin karriär som säljare och försäljningschef, men också som affärsutvecklare och föreläsare. Han är författare till boken ”Motivation och försäljning i en digital värld”, har skapat och hållit i en kurs för Google’s Digitalakademi, har suttit som ledamot i Bonnier AB:s Telemarketing-styrelse och har startat en av Sveriges största nätverksträffar för kvinnligt företagande! Välkommen att bli motiverad till att skapa nya resultat som du aldrig själv trodde var möjligt!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Maj
Onsdag 20 maj 2020 18:00 - 20:00 Sveateatern

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0771-70 70 70
Kontaktperson
Chris Pettersson
E-post
chris@crispconsulting.se
Webbsida
http://www.chrispettersson.se

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Prisinformation

Pris från
295 SEK
Prisinformation
Priserna är exklusive serviceavigift

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-03-25 14:04:34, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7837.cbischannel-26049.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails