Evonella Garden

Område: Sundsvall
Arena/Plats:
Kategori: 100 upplevelser, Butiker, Unika pärlor

Evonella Garden är en handelsträdgård som sedan 2018 drivs av 5 entusiaster med olika bakgrunder. Vår vision är att Evonella Garden ska bli den naturliga mötesplatsen för alla människor som intresserar sig för blommor och trädgård.

Hos oss är alla kunder lika välkomna oavsett om de är ute efter en härlig fredagsbukett eller att anlägga en hel trädgård. Evonella Garden erbjuder ett brett sortiment av allt i från träd, buskar och plant till krukväxter, snittblommor och inredning. Vi tillhandahåller även murar, marksten och trädgårdsmöbler. Hos oss går det bra att drömma fritt och vi tar gärna emot beställningar på ovanliga växter och andra produkter. Vi lär oss nytt hela tiden och vill att våra kunder ska vara med och forma vår verksamhet genom att lämna önskemål och förslag.

Utöver vår handelsträdgård och butik utför vi entreprenadjobb både för privatpersoner och företag. Under sommaren hittar ni oss även på Restaurang Bloco på torget i Sundsvall. Under vintermånaderna tar vi gärna emot bokningar av event där man som kompisgäng eller arbetsgrupp får möjlighet att komma och pyssla till exempel egna julgrupper.

Vi tycker att miljön är viktig och använder i så stor utsträckning som möjligt produkter som är lokalproducerade och EKO-märkta. Det speglar sig i allt från jord och växter till krukor och annan inredning. I vår butik hittar ni ofta lokala konstnärer/designers produkter.

Vi ses!

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Västra Vägen 117
Postnummer
857 51
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
(+46) 060-552325
E-post
info@evonellagarden.se
Webbsida
https://www.evonellagarden.se/

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2021-02-26 18:18:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7837.cbischannel-26049.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails