INSTÄLLT - Svart som en änka – vit som en svan

Område: Centrum
Arena/Plats: Sundsvalls Teater
Kategori: Musik, Show & Konserter
Datum: Onsdag 11 nov 2020
kr

Från 50 kr

Allan Edwall Visor. Allan Edwall var en av våra mest folkkära skådespelare. Det är ytterst få som inte känner till honom. Han var den enkle mannen, och hymlade aldrig om sin politiska hemvist. Kampen mot samhällets orättvisor fanns i både texter och övrigt agerande. Han stod på de svagas och de utsattas sida. Han tillhör de få som aldrig lät sig kuvas, köpas eller förföras av karriär eller pengar. Men Allan var så mycket mer än bara skådespelare. Hans musik och texter är fantastiska i genren, och det känns ibland som en mix med det bästa av Ferlin, Ramel och Vreeswijk. Alltid berättande om livet och människan. Underfundigt och kristallklart. Svart humor och rödaste kärlek.

Medverkande:
Erland Natanaelson, trummor och slagverk. Var en av medlemmarna i kultbandet Stig Tre och har spelat i olika band och konstellationer.
Ralf Bergman, kontrabas. Har spelat i många band och sammanhang, sägs kunna spela både stående och liggande.
Dennis Larsson, gitarr. Kan varje millimeter av sina strängar. Spelat i ett antal olika konstellationer i norra Europa och varit musiklärare i gitarr.
Peter Tjernberg, klarinett och saxofon. Det finns inte många platser i Sverige där han inte spelat. Sägs vara född med klarinetten i händerna.
Jan Peder Forsberg, sång och berättande. Arbetar som dramatiker, regissör och skådespelare. Gjort åtskilliga produktioner och program med musik, lyrik och poesi.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Nov
Onsdag 11 nov 2020 12:00 - 13:00 Sundsvalls Teater

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)60-191800
E-post
kulturmagasinet@sundsvall.se
Webbsida
http://www.entresundsvall.se

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Prisinformation

Pris från
50 kr
Prisinformation
kr 50 kr per person  

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-10-16 11:36:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7837.cbischannel-26049.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails