Norrlandsmacka Timrå

Område: Centrum
Banergatan 1, 86134 Timrå (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Restauranger

Norrlandsmacka i Timrå är ett restaurang och café som erbjuder catering vid önskemål. Vi serverar härligt goda smörgåstårtor, fantastiska sallader och underbara baguetter med olika fyllningar och pålägg. Dessutom erbjuder vi läckra bufféer.

Vi fixar maten till din fest, ditt bröllop eller till ditt kalas, så att du kan ägna din tid till annat. Självklart lyssnar vi på dina önskemål och idéer till nya spännande rätter.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Banergatan 1
Postnummer
86134
Postadress
Timrå
Telefonnummer
+46 060-56 81 70, 060-56 81 71
E-post
info@nollansmacka.com
Webbsida
http://www.norrlandsmacka.se/
Öppettider
Se hemsida.

Länkar

Hotell & Herrgård

Scandic Sundsvall Nord

Avstånd: 7,5 km
Svanen-märkta Scandic Sundsvall Nord ligger 3 km från centrum av stan, bredvid E4 och 20 min från Midlanda Airport. Det är nära till Norra Stadsberget med aktiviteter för alla åldrar och fin utsikt över stan. Folkets Park ligger också nära.
Stugor & Stugby

Vivstavarstjärns Camping - Stugor - Vandrarhem

Avstånd: 2,6 km
Vi är den lilla campingen med närhet till det mesta som lockar i Sundsvall-Timrå området. Campingen ligger vackert belägen i ett skogsområde nära Timrå centrum, E4:an samt NHK Arena. Till Birsta handelsområde så är det endast 8 km. Vi är ditt stopp på vägen eller ett bra basläger för utflykter i området. Det mesta ligger inom inte allt för stort köravstånd.
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City, Vandrarhem

Avstånd: 9,8 km
Välkommen till Sundsvalls nya hotell/vandrarhem mitt i stan. Vi kan erbjuda 52 trevliga, rena & nyrenoverade rum för totalt 148 personer. Bo billigt i en av våra 5 rum som har hotellstandard eller välj bland enkelrum, dubbelrum, familjerum eller fyrabäddsrum samt damernas och herrarnas sovsal.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter