Pink Ladies Diner

Område: Sundsvall
Myre 101, 862 95 Njurunda (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Restauranger

På Pink Ladies äter man god mat och roar sig i en miljö som hämtad ur 50-talets USA. Kom hit och njut av grymma hamburgare, utsökta milkshakes och en fräsch lunchbuffé. Här anordnas förutom smakliga luncher och middagar massor av event, alltid med riktigt bra livemusik. Ni hittar oss i Myre, två mil söder om Sundsvall.

Vi är ert nya självklara stopp efter vägen! Stanna hos oss med er grupp under resan och ta del av vår bussbuffé.

Hyr vår välutrustade konferenslokal där vi har möjlighet att ordna allt från barnkalas till företagets konferenser. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Grillbufféer, catering.

Truckerinfo:
Vi finns här för våra vänner i lastbilarna. Kom in till oss för en välförtjänt dusch och en stunds vila tillsammans med kvällens goda husman på tallriken och en bra match på teven. Efter några timmars sömn i lastbilen är ni välkomna in igen för en äkta amerikansk frukost med ägg och bacon, kalkonomelett eller våra amerikanska pannkakor. Självklart surfar ni gratis.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Myre 101
Postnummer
862 95
Postadress
Njurunda
Telefonnummer (Bokning)
+46 072-5134664
E-post
MALIN.OVERBY@IN2FOOD.SE
Webbsida
http://pinkladiesdiner.se/
Öppettider
Se hemsida.

Länkar

Camping & Husbil

Bergafjärdens Camping & Havsbad/Camping

Avstånd: 4,5 km
Camping och långgrunt barnvänligt havsbad. Campingplatsen har plats för ca 200 husvagnar och 30 tält. Restaurang med fullständiga rättigheter, sommarbutik, minigolf, boule, Internet.
Hotell & Herrgård

Hotell Aina

Avstånd: 7,4 km
Välkomna till Hotell Aina! Hotell Aina är ett familjeägt hotell, beläget 1 mil söder om Sundsvall. Du tar dig enkelt in till Sundsvall ca 10-15 min med bil och 20min med buss. Fri parkering - Djur är välkomna!
Stugor & Stugby

Bergafjärdens Camping & Havsbad/Stugor

Avstånd: 4,5 km
Camping och långgrunt barnvänligt havsbad. Stuguthyrning, restaurang med fullständiga rättigheter, sommarbutik, minigolf, boule, Internet.

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter