Spa Vida Vyer

Område: Sundsvall
Södra Stadsberget Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Spa & Rekreation

Från strålande utsikt till berikande insikter. På Spa Vida Vyer på Hotell Södra Berget bäddar vi för inre ro. Här lägger du grunden för hälsosamma vanor. I vårt grundpaket Dagspa har du tillgång till turkisk/romersk ångbastu, japansk tvagning, torrbastu, bad i kall- och varmpool, bubbelpool och en 40-gradig terasspool.

För ditt välbefinnande ingår också örtte, frukt, kalldryck, tvål, schampo, balsam, bodylotion, tofflor samt lån av badrock och handduk. För att på bästa sätt utnyttja Spa-anläggningen har vi våra uppskattade genomgångar varje hel och halv timme.

På Spa Vida Vyer använder vi oss av Kerstin Florians härliga behandlingar och produkter. Dessa baseras till stor del på ingredienser från naturen så som lera, alger, aromaoljor, växtextrakt, örter och mineraler. Njut av resultatinriktade behandlingar för både ansikte, kropp, händer, fötter, massage och avkopplande terapibad.

I anslutning till hotellets SPA finner du Spabaren där det serveras lättare rätter. Vår spabuffé står uppdukad fre-lör kl 12-16, sön 12-15 och ingår i dagspa priset på söndagar.

Spabaren har öppet fre-lör kl 12-18, sön 12-15.

Öppettider
Mån 12:00-20:00
Tis-fre 10:00-20:00
Lör 10:00-19:00
Sön 10:00-17:00

Med reservation för ändrade öppettider under storhelger.
OBS! Ring alltid innan bokning av Dagspa helg för att garantera er plats.

Åldersgräns 13 år.

Välkommen!

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Södra Stadsberget
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer (Bokning)
46 60671040
Telefonnummer
46 60671040
Webbsida
https://sodraberget.se/spa-vida-vyer/
Vandrarhem och B&B

Södra Bergets Vandrarhem

Avstånd: 1 km
Attraktivt läge, endast 1,5 km från Sundsvalls centrum. Hemtrevligt och fräscht självhushållskök. Närhet till bland annat Sundsvalls bästa friluftsområde. För entusiasten har vi superfina skid- och motionsspår runt knuten. Gratis Wifi och kaffe dygnet runt!
Hotell & Herrgård

Sidsjö Hotell och Konferens

Avstånd: 2 km
Välkommen till Sidsjö Hotell & Konferens! Ett naturnära och prisvärt boende med närhet till centrala Sundsvall.
Hotell & Herrgård

Södra Berget Hotell & Resort

Avstånd: 22 meter
Där vägen slutar börjar äventyret! Kom till oss för ditt speciella äventyr. Här på Hotell Södra Berget finns det mesta för en lyckad semester, konferens eller nöjesafton. Vår ambition är att du som gäst ska få en angenäm och minnesvärd vistelse med oss.

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter