Spa Maskrosen

Område: Centrum
Kyrkogatan 7, 852 31 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Spa & Rekreation

Inspirerad av städerna Casablanca, Agadir och Marrakech har Spa Maskrosen skapat Spa Hamam Continental med det bästa i badväg. Mitt i bästa cityläge i Sundsvall, nära till alla hotell, välrenommerade krogar och Casino Cosmopol. Stig in i en värld av avkoppling.

Välkommen till ett nytt sätt att vara. Med varma och kalla källor, ångbad och japansk och turkisk tvagning. Tillgång till lounge, badrockar, handdukar och tofflor. Frukt, juice, te och kaffe. Kom som privatperson eller i en konferensgrupp, med din partner eller din styrelse. Oavsett vem du är hälsar vi dig som en vän. Och adderar en gnutta orientalisk mystik till din upplevelse. I loungens nedsänkta soffor varvar du ned och bara njuter.

Förutom alla klassiska behandlingar finns även möjlighet att boka spaweeked i samarbete med Clarion Collection Hotel Grand och Elite Hotel Knaust, och spapaket där kan ni kombinera spabesöket med bl.a. en restaurangupplevelse.

Ring gärna 060-17 77 70 före bokning och kolla lediga tider.

I butiken hittar du de bästa produkter inom hud- och hårvårdsprodukter. Under sakkunnig vägledning av våra hudterapeuter ger vi dig en snabb analys vad som passar dig bäst. All interiör som finns i butiken och spa-avdelningen går att beställa, från spännande kakel, kopparbadkar, läcker belysning m.m.

Välkommen!

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Kyrkogatan 7
Postnummer
852 31
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer (Bokning)
46 60177770
Telefonnummer
46 60177770
E-post
info@spamaskrosen.com
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 193 meter
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell i Sundsvalls stenstad. Hotellet ligger centralt och lättillgängligt med fin utsikt över Sundsvallsfjärden. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 5 fullt utrustade hotell lägenheter, konferensvåning, modernt hotellgym, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök.. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 54 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 94 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter