Staircoffice

Område: Centrum
Sjögatan 7, 852 30 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Caféer

Sundsvalls nya café- och mötesplats där vi tror att just du kommer att trivas, göra affärer och utveckla din affärsidé och ditt nätverk. Ett coffice är ett café som är öppet för alla!

Caféet utgör hjärtat i verksamheten. Hos oss på Stair Coffice kan man slinka in på en fika, äta lunch eller så väljer man att slå upp datorn och logga in på vårt fria Wifi för att jobba en stund. Vi erbjuder även arbetsplatser, konferensutrymmen och festvåning. Trivs man hos oss kan man teckna upp sig på en halvtidshyresplats runt vårt kontorsbord och hänga hos oss mer frekvent och såklart njuta garanterat gott kaffe halva dagarna.

Våra mötesrum är utrustade med ny teknik, gott kaffe och skön miljö. Vi har flexibla lösningar på det mesta och när det gäller förtäring så gör vi det mesta själva, men när det behövs lite mer facilitet så samarbetar vi med flera av de duktiga restauratörerna som finns i närområdet.

Planerar ni för något arrangemang, fest, möte, seminarium, bokklubb, 50-årskalas, etc. kontakta oss för offert.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Sjögatan 7
Postnummer
852 30
Postadress
Sundsvall
Kontaktperson
Anna Frisk
E-post
info@staircoffice.se
Webbsida
http://staircoffice.se
Öppettider
Se hemsida för aktuella öppettider.

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 70 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 214 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 58 meter
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell i Sundsvalls stenstad. Hotellet ligger centralt och lättillgängligt med fin utsikt över Sundsvallsfjärden. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 5 fullt utrustade hotell lägenheter, konferensvåning, modernt hotellgym, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök.. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén.

Nearby

Tågstation
  • Sundsvall Centralstation , 1 km
Flygplats
  • Sundsvall Timrå Airport, 16 km
Busstation
  • Sundsvalls Busstation, 0,1 km

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter