Staircoffice

Område: Centrum
Sjögatan 7, 852 30 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Caféer

Sundsvalls nya café- och mötesplats där vi tror att just du kommer att trivas, göra affärer och utveckla din affärsidé och ditt nätverk. Ett coffice är ett café som är öppet för alla!

Caféet utgör hjärtat i verksamheten. Hos oss på Stair Coffice kan man slinka in på en fika, äta lunch eller så väljer man att slå upp datorn och logga in på vårt fria Wifi för att jobba en stund. Vi erbjuder även arbetsplatser, konferensutrymmen och festvåning. Trivs man hos oss kan man teckna upp sig på en halvtidshyresplats runt vårt kontorsbord och hänga hos oss mer frekvent och såklart njuta garanterat gott kaffe halva dagarna.

Våra mötesrum är utrustade med ny teknik, gott kaffe och skön miljö. Vi har flexibla lösningar på det mesta och när det gäller förtäring så gör vi det mesta själva, men när det behövs lite mer facilitet så samarbetar vi med flera av de duktiga restauratörerna som finns i närområdet.

Planerar ni för något arrangemang, fest, möte, seminarium, bokklubb, 50-årskalas, etc. kontakta oss för offert.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Sjögatan 7
Postnummer
852 30
Postadress
Sundsvall
Kontaktperson
Anna Frisk
E-post
info@staircoffice.se
Webbsida
http://staircoffice.se
Öppettider
Se hemsida för aktuella öppettider.

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 70 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 58 meter
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell lättillgängligt i centrala Sundsvalls stenstad. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 4 lägenheter, 2 fullt utrustade lägenheter, konferensvåning, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén. Fin utsikt över Sundsvallsfjärden.
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City, Vandrarhem

Avstånd: 70 meter
Välkommen till Sundsvalls nya hotell/vandrarhem mitt i stan. Vi kan erbjuda 52 trevliga, rena & nyrenoverade rum för totalt 148 personer. Bo billigt i en av våra 5 rum som har hotellstandard eller välj bland enkelrum, dubbelrum, familjerum eller fyrabäddsrum samt damernas och herrarnas sovsal.

Karta

Tågstation
  • Sundsvall Centralstation , 1 km
Flygplats
  • Sundsvall Timrå Airport, 16 km
Busstation
  • Sundsvalls Busstation, 0,1 km

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter