Kvällskryssning med M/S Medvind

Område: Sundsvall
Inre hamnen, 85231 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Bad, Båt & Fiske, Restauranger

Välkommen ombord på Sundsvalls nöjesbåt M/S Medvind. M/S Medvind lossar från Sundsvalls Inre hamn för en 3,5 timmars skärgårdstur i skärgården. På buffébordet serveras en härlig skärgårdsbuffé. Showgruppen The Crew eller trubadur underhåller ombord. Se M/S Medvinds hemsida för vem som står för underhållningen aktuellt datum.

Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön. Från bordet får du en förstklassig utsikt medan fartyget kryssar fram i Sundsvalls innerskärgård.

På övre däck finner du vår vackra salong med plats för 54 sittande gäster. Härliga fönster med Sundsvalls bästa havsutsikt och en mysig bar.

På soldäck finner du ett av fartygets höjdpunkter. Här sitter ca 48 gäster vid stora, öppningsbara fönster på sommaren.

På nedre däck har vi vår stora salong med fullt utrustad bar, i denna restaurangdel finns det plats för 74 sittande gäster. Detta däck kan även användas som konferenslokal för er som vill ha en intim konferens i en unik miljö.

Totalt 3 barer och certifikat för 250 passagerare/176 sittande gäster. Vi har självklart fullständiga rättigheter och det går utmärkt att hyra ett eller flera av våra däck alternativt chartra hela fartyget.

Båten öppnar upp för ombordstigning 30 min annan avfärd. Kom i tid!
Med reservation för ändringar i turlistan.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Inre hamnen
Postnummer
85231
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer (Bokning)
46 606585800
Telefonnummer
46 60552290
E-post
info@msmedvind.com
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 393 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 350 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 379 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter