Kvällskryssning med M/S Medvind

Område: Sundsvall
Inre hamnen, 85231 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Bad, Båt & Fiske, Restauranger

Välkommen ombord på Sundsvalls nöjesbåt M/S Medvind. M/S Medvind lossar från Sundsvalls inre hamn för en 3,5 timmars skärgårdstur i skärgården. På buffébordet serveras en härlig skärgårdsbuffé. Showgruppen The Crew eller trubadur underhåller ombord.

Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön. Från bordet får du en förstklassig utsikt medan fartyget kryssar fram i Sundsvalls innerskärgård.

På övre däck finner du vår vackra salong med plats för 54 sittande gäster. Härliga fönster med Sundsvalls bästa havsutsikt och en mysig bar.

På soldäck finner du ett av fartygets höjdpunkter. Här sitter ca 48 gäster vid stora, öppningsbara fönster på sommaren.

På nedre däck har vi vår stora salong med fullt utrustad bar, i denna restaurangdel finns det plats för 74 sittande gäster. Detta däck kan även användas som konferenslokal för er som vill ha en intim konferens i en unik miljö.

Totalt 3 barer och certifikat för 250 passagerare/176 sittande gäster. Vi har självklart fullständiga rättigheter och det går utmärkt att hyra ett eller flera av våra däck alternativt chartra hela fartyget.

Med reservation för ändringar i turlistan.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Inre hamnen
Postnummer
85231
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer (Bokning)
46 60552290
Telefonnummer
46 706127517
E-post
info@msmedvind.com
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 251 meter
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell i Sundsvalls stenstad. Hotellet ligger centralt och lättillgängligt med fin utsikt över Sundsvallsfjärden. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 5 fullt utrustade hotell lägenheter, konferensvåning, modernt hotellgym, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök.. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 433 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 350 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter