Kvällskryssning med middag M/S Medvind

Område: Kustnära & Skärgård
Kajplats 1, Sundsvalls inre hamn, 85231 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Bad, Båt & Fiske

Välkommen ombord på Sundsvalls nöjesbåt M/S Medvind. M/S Medvind lossar från Sundsvalls inre hamn för en 3,5 timmars skärgårdstur i skärgården. På buffébordet serveras en härlig skärgårdsbuffé. Trubadur underhåller ombord.

Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön. Från bordet får du en förstklassig utsikt medan fartyget kryssar fram i Sundsvalls innerskärgård.

På övre däck finner du vår vackra salong med plats för ca 50 sittande gäster. Härliga panoramafönster med Sundsvalls bästa havsutsikt och en mysig bar.

På soldäck finner du ett av fartygets höjdpunkter. Här sitter ca 60 gäster vid stora, öppningsbara panoramafönster på sommaren och på våra julbordskryssningar är det just här som vi dukar upp det magnifika jul- och dessertbordet.

På nedre däck har vi vår stora salong med fullt utrustad bar, i denna restaurangdel finns det plats för ca 80 sittande gäster. Detta däck kan även användas som konferenslokal för er som vill ha en intim konferens i en unik miljö.

Totalt 3 barer och certifikat för 250 passagerare/190 sittande gäster. Vi har självklart fullständiga rättigheter och det går utmärkt att hyra ett eller flera av våra däck alternativt chartra hela fartyget.

Obs! Ombordstigning på båten från kl. 17.30. Kom i tid!

Med reservation för ändringar i turlistan.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Kajplats 1, Sundsvalls inre hamn
Postnummer
85231
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer (Bokning)
46 60552290
Telefonnummer
46 706127517
Hotell & Herrgård

First Hotel Strand

Avstånd: 268 meter
Välkommen till First Hotel Strand. Sundsvalls naturliga mötesplats! First Hotel Strand har ett unikt läge nära Centralstationen i Sundsvall. Med sina 203 smakfullt inredda, komfortabla rum är det ett av stadens största och modernaste hotell med utsikt över hamninloppet.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 350 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 251 meter
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell lättillgängligt i centrala Sundsvalls stenstad. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 4 lägenheter, 2 fullt utrustade lägenheter, konferensvåning, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén. Fin utsikt över Sundsvallsfjärden.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter