Tandemhopp

Område: Sundsvall
Arena/Plats:
Kategori: Aktiva äventyr

Prova på något annorlunda! Du ska upp 3 km och hoppa ur ett flygplan för att känna hur det är att falla fritt i luften. När fallskärmen sedan vecklar ut sig kan du njuta av utsikten och landa framför dina avundsjuka vänner.

Vem kan hoppa?
Alla som är fullt friska och inte väger mer än 95 kg och är max 190 cm lång. Personen som ska utföra hoppet ska inte vara drogpåverkad.

Vart hoppar man? Vi hoppar normalt på Bänkås hoppfält, Alnö (strax utanför Sundsvall)

Saker att tänka på:
Klädsel: Under sommaren behöver tandempassageraren bara ha en träningsoverall eller liknande, samt ett par stadiga skor. Eventuellt kan ett par sköna handskar vara bra. Vår och höst bör man klä sig lite varmare.
Hoppfältet: Inga obehöriga får befinna sig på landningsområdet för flygplan eller fallskärmar utan instruktioner från tandeminstruktören. Det är av största vikt att dessa instruktioner följs.

Hur bokar jag tid?
Tidsbokning gör du när du har köpt presentkort på: http://boka.frifall.com

Arrangör: Sundsvalls Fallskärmsklubb

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 060-15 54 00
Webbsida
https://entresundsvall.se
Öppettider
Vår, sommar och höst.

Länkar

Stugor & Stugby

Bänkåsvikens Sommargård - Alnö, Sundsvall

Avstånd: 2,5 km
Havsnära sommargård med kiosk, 3 stugor för uthyrning med självhushåll och servicebyggnad. Även husvagnsplatser/tältplatser på området. Promenera på stigarna i skogen eller ta en kopp kaffe/glass på altanen med underbar utsikt över det vackra glittrande havet.
Vandrarhem och B&B

Alnö Vandrarhem Slädagården

Avstånd: 5,2 km
Välkommen till ett lugnt och barnvänligt vandrarhem i lantligt miljö, bara 15 min från Sundsvall centrum och 9 km från Ikea och Birsta shoppingcenter. Alnö - Norrlands Hawaii har 7 badstränder. En av dessa är Slädaviken som bara ligger 50m från vandrarhemmet.
Hotell & Herrgård

Scandic Sundsvall Nord

Avstånd: 5,9 km
Svanen-märkta Scandic Sundsvall Nord ligger 3 km från centrum av stan, bredvid E4 och 20 min från Midlanda Airport. Det är nära till Norra Stadsberget med aktiviteter för alla åldrar och fin utsikt över stan. Folkets Park ligger också nära.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter