Galleri Sjögatan sju

Område: Centrum
Sjögatan 7, 85234 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Övriga besöksmål

Möt konsten och andra konstintresserade!
Sundsvalls Konstförening erbjuder dig ett antal olika aktiviteter som alla syftar till att du som konstintresserad skall få ett större utbyte av att möta konst. Du får lära dig mer om konst och med mer konstbildning så fördjupas även din upplevelse av konst.

Här visas 8 olika utställningar varje år. Besök hemsidan för att se vem/vilka som ställer ut just nu. Dessutom som medlem i Sundsvalls konstförening erbjuds du ett antal olika aktiviteter som alla syftar till ett större utbyte av konsten.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Sjögatan 7
Postnummer
85234
Postadress
Sundsvall
E-post
info@sundsvallskonstforening.se
Webbsida
http://sundsvallskonstforening.se/
Öppettider
Se hemsidan.

Länkar

Vandrarhem och B&B

Sundsvall City, Vandrarhem

Avstånd: 113 meter
Välkommen till Sundsvalls nya hotell/vandrarhem mitt i stan. Vi kan erbjuda 52 trevliga, rena & nyrenoverade rum för totalt 148 personer. Bo billigt i en av våra 5 rum som har hotellstandard eller välj bland enkelrum, dubbelrum, familjerum eller fyrabäddsrum samt damernas och herrarnas sovsal.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 99 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 16 meter
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell lättillgängligt i centrala Sundsvalls stenstad. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 4 lägenheter, 2 fullt utrustade lägenheter, konferensvåning, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén. Fin utsikt över Sundsvallsfjärden.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter