Medelpads Nation

Område: Sundsvall
Storgatan 73A, 852 30 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Caféer

Grönborg ligger i ett av Sundsvalls mest anrika hus på Storgatan 73, mittemellan Mitt­uni­versi­­tet­ets två campusområden Åkroken och Åkanten. Dess restaurang har fått nytt liv i Studentkårens regi. De tillhandahåller lunchbuffé varje vardag, samt ett rikt cafésortiment.

Grönborg erbjuder även rum för workshops, föredrag, seminarier, demonstrationer och utställningar. Den stora innergården har glasats in och kantats med loftgångar. Här finns möjlighet att mötas för en bit mat eller fika, gå på seminarier, besöka utställningar – eller sätta sig i en vrå och kolla mejlen, plugga eller läsa en bok.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Storgatan 73A
Postnummer
852 30
Postadress
Sundsvall
Webbsida
http://medelpadsnation.se/
Öppettider
Se hemsidan.

Länkar

Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 1,4 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 984 meter
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 1,4 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter