Vinprovningar med Italygross.se

Område: Centrum
Nybrogatan 23 A, 852 31 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Gruppaktiviteter

Som diplomerad sommelier arrangerar jag vinprovningar och enklare utbildningar för privatpersoner och företag och ser även detta som en resa i vinets värld. Varje provning och arrangemang kan skapas utifrån just ert unika behov.

Bubblor över hela världen. Vi går igenom olika tillverkningssätt för att göra mousserande vin samt smakar olika sorter. Cava, Proseccco, Cremant, Cap Classic, Champagne

En italiensk vinresa. Vi går igenom olika regioner och dess viner samt benämningar och appellationer i Italien. Tillverkningssätt och typer från söder till norr samt smakar utvalda viner för att få en känsla av mångfalden.

Mer information finns på hemsidan.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Nybrogatan 23 A
Postnummer
852 31
Postadress
Sundsvall
E-post
susanne@italygross.se
Webbsida
http://www.italygross.se
Öppettider
Enligt ök.

Prisinformation

Prisinformation
Pris enligt offertförfrågan
Lägenheter

Sundsvalls BF Uthyrningslägenheter - Företagsboende

Avstånd: 228 meter
Sundsvalls BF erbjuder en ljus och fräsch lägenhet på 100 kvm. Endast långtidsboende, lämpar sig perfekt som företagsboende. Minimum bokning - 1 månad. Fullt utrustat kök och badrum. Förskottsbetalning gäller.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 147 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Clarion Collection Hotel Grand

Avstånd: 166 meter
Clarion Collection Hotel Grand ligger centralt beläget i ett av de gamla unika stenhusen i Sundsvalls vackra stenstad. Ett nyrenoverat modernt hotell med det lilla extra.Vi bjuder alltid på eftermiddagsfika och kvällsmat.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter