FREEMOVR

Område: Sundsvall
Södra Förmansvägen 4, 4 857 53 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Aktiva äventyr, Barn & Familj, Gruppaktiviteter

FREEMOVR Sundsvall är din nya träningsanläggning om du gillar total rörelseglädje, en liten portion adrenalin och stora utmaningar.

FREEMOVR är världens första träningsanläggning för Free Movement Sports. På nästan 2,000 kvm öppen yta kan du träna Freerunning, Parkour, Tricking, Freejumping, Street Workout och mycket mer.

Det erbjuds träning på egen hand, träning med ledare i grupp eller ensam träning med instruktör, allt för att du ska få möjlighet att känna dig bekväm med att prova deras olika sporter.

För att träna på FREMOVR behöver du vara 8 år (fyllda) och då i sällskap med vuxen. Har du däremot fyllt 11 år kan du komma på egen hand.
Om du är under 8 år, finns det lärarledda kurser där de mer än gärna välkomnar alla träningssugna barn från 6 år.

Vänligen notera att alla som tränar på FREEMOVR måste registrera sig i kunddatabasen och acceptera villkoren för träning. Villkoren kan man läsa mer om när man registrerar sig.

Som minderårig (under 18 år) innebär det att du måste ha ett vuxet sällskap med dig första gången du besöker och som godkänner villkoren och registrerar dig.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Södra Förmansvägen 4
Postnummer
4 857 53
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
+46 (0)10 483 16 80
E-post
sundsvall@freemovr.com
Webbsida
http://www.freemovr.com/sundsvall/
Öppettider
Se hemsida.

Prisinformation

Prisinformation
Engångsentré 149 kr/person
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 5,9 km
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell i Sundsvalls stenstad. Hotellet ligger centralt och lättillgängligt med fin utsikt över Sundsvallsfjärden. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 5 fullt utrustade hotell lägenheter, konferensvåning, modernt hotellgym, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök.. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 6 km
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Stugor & Stugby

Vivstavarstjärns Camping - Stugor - Vandrarhem

Avstånd: 6,1 km
Vi är den lilla campingen med närhet till det mesta som lockar i Sundsvall-Timrå området. Campingen ligger vackert belägen i ett skogsområde nära Timrå centrum, E4:an samt NHK Arena. Till Birsta handelsområde så är det endast 8 km. Vi är ditt stopp på vägen eller ett bra basläger för utflykter i området. Det mesta ligger inom inte allt för stort köravstånd.

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter