FREEMOVR

Område: Sundsvall
Södra Förmansvägen 4, 4 857 53 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Aktiva äventyr, Barn & Familj, Gruppaktiviteter

FREEMOVR Sundsvall är din nya träningsanläggning om du gillar total rörelseglädje, en liten portion adrenalin och stora utmaningar.

FREEMOVR är världens första träningsanläggning för Free Movement Sports. På nästan 2,000 kvm öppen yta kan du träna Freerunning, Parkour, Tricking, Freejumping, Street Workout och mycket mer.

Det erbjuds träning på egen hand, träning med ledare i grupp eller ensam träning med instruktör, allt för att du ska få möjlighet att känna dig bekväm med att prova deras olika sporter.

För att träna på FREMOVR behöver du vara 8 år (fyllda) och då i sällskap med vuxen. Har du däremot fyllt 11 år kan du komma på egen hand.
Om du är under 8 år, finns det lärarledda kurser där de mer än gärna välkomnar alla träningssugna barn från 6 år.

Vänligen notera att alla som tränar på FREEMOVR måste registrera sig i kunddatabasen och acceptera villkoren för träning. Villkoren kan man läsa mer om när man registrerar sig.

Som minderårig (under 18 år) innebär det att du måste ha ett vuxet sällskap med dig första gången du besöker och som godkänner villkoren och registrerar dig.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Södra Förmansvägen 4
Postnummer
4 857 53
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
+46 (0)10 483 16 80
E-post
sundsvall@freemovr.com
Webbsida
http://www.freemovr.com/sundsvall/
Öppettider
Se hemsida.

Prisinformation

Prisinformation
Engångsentré 149 kr/person
Hotell & Herrgård

Scandic Sundsvall Nord

Avstånd: 3,5 km
Svanen-märkta Scandic Sundsvall Nord ligger 3 km från centrum av stan, bredvid E4 och 20 min från Midlanda Airport. Det är nära till Norra Stadsberget med aktiviteter för alla åldrar och fin utsikt över stan. Folkets Park ligger också nära.
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City, Vandrarhem

Avstånd: 5,9 km
Välkommen till Sundsvalls nya hotell/vandrarhem mitt i stan. Vi kan erbjuda 52 trevliga, rena & nyrenoverade rum för totalt 148 personer. Bo billigt i en av våra 5 rum som har hotellstandard eller välj bland enkelrum, dubbelrum, familjerum eller fyrabäddsrum samt damernas och herrarnas sovsal.
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell

Avstånd: 5,9 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hostel!

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter