Viltskådning med Wild Medelpad

Område: Ljungandalen
Nybo 205, 841 93 Östavall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Natur & Friluftsliv

Hos Wild Medelpad får du möjlighet att uppleva de vilda djurens liv på ett respektfullt sätt och på nära håll. Vi har god kunskap om områdets natur och djurliv, särskilt de djur som du kan se hos oss som t.ex. brunbjörn, kungsörn, havsörn och järv.

Vårt arrangemang består av viltskådning för er som vill klara er själva i ett av Sveriges modernaste gömslen. Du kan komma själv eller med andra för att få möjlighet att uppleva de vilda djuren riktigt nära. Vårt gömsle har tre luckor/platser anpassade för foto och spaning med kikare. Gömslet är delvis isolerat, har två bäddar samt en gasolkamin. Det finns möjlighet att värma mat och dryck.

För mer information besök hemsidan, ring eller maila. Välkommen!

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Nybo 205
Postnummer
841 93
Postadress
Östavall
E-post
info@wildmedelpad.se
Webbsida
http://wildmedelpad.se/
Öppettider
Gömslet kan bokas följande perioder: 15 februari – 14 april Senast två timmar före solens uppgång till tidigast två timmar efter solens nedgång. Med möjligheter att se främst kungsörn och havsörn men även järv. 15 april – 31 juli Från kl. 12:00 till kl. 12:00 påföljande dag Med möjligheter att se främst brunbjörn

Prisinformation

Prisinformation
1 250 sek/person (max tre personer per tillfälle).
Stugor & Stugby

Täljegårdens hotell & stugor

Avstånd: 30,1 km
Täljegården har ett fridfullt läge vid en sjö och här erbjuds rum och stugor med TV och gratis Wi-Fi. S:t Olavsleden går bara 150 meter härifrån. Stugorna har ett välutrustat kök, en vardagsrumsdel och en terrass med utsikt över sjön.
Vandrarhem och B&B

Träporten Camping/Bed & Breakfast

Avstånd: 31,5 km
Träporten Restaurang & Camping ligger idylliskt vid Borgsjöns strand, bara ett steg från St. Olavsleden. Hos Träporten kan besökaren njuta av lugn och ro i den härliga omgivningen, Ljungandalen. Träporten erbjuder även värma övernattningar i stugor och på campingen.
Privat stuga/lägenhet

S5602 Privat stuga i Parteboda Ånge

Avstånd: 25,6 km
60 kvm, 2 rum och kök, 4 bäddar. 2 bäddar i vardera rum. Stort kök med spis, kyl och köksutrustning. WC, dusch, vok vatten , TV. Barnvänligt område nära Ljungan. Fina fiskevatten, vacker natur, bär- och svampmarker. Stjärnstatus: * * * frys saknas.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter