Barnen från Frostmofjället

Område: Centrum
Arena/Plats: Sundsvalls Teater
Kategori: Teater & Dans

Berättad med både humor och sång är Barnen från Frostmofjället en föreställning som vi hoppas ska roa och beröra såväl vuxna som barn.

Vad gör man om man är fem syskon som varken har mamma eller pappa, inga pengar till mat och med fattigvården som hotar att sälja dem på auktion? Jo – man rymmer naturligtvis!

De fem barnen och geten Gullspira ger sig ut på en strapatsrik vandring som kommer att bli deras livs största äventyr, ett äventyr som kommer att leda dem till okända mål och nya världar – och nya hem.

Laura Fitinghoffs klassiker om barnen som gav sig av över Frostmofjället mitt i bitande vinter är älskad av generationer. En saga om flykt och hopp som alla kan leva sig in i. Den svenska barnlitteraturens alldeles egna road movie!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Feb
Lördag 24 feb 2018 15:00 - 17:15 Sundsvalls Teater

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 060-155400

Prisinformation

Prisinformation
Biljettinformation Ordinarie 240 kr, Pensionär 210 kr, 0-18 år 100 kr, Studerande och ungdom 19-25 130 kr, Familjepaket (2 vuxna + 2 barn) 530 kr.
Hotell & Herrgård

Scandic Sundsvall City

Avstånd: 174 meter
Hotell Scandic Sundsvall City ligger i centrala Sundsvall, endast 400 meter från tågstationen och 25 minuter med bil från Midlanda flygplats. Totalrenoverat under hösten och vintern 2012/2013. Stadens populära shoppingstråk ligger precis runt hörnet.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 156 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Lägenheter

Sundsvalls BF Uthyrningslägenheter - Företagsboende

Avstånd: 105 meter
Sundsvalls BF erbjuder en ljus och fräsch lägenhet på 100 kvm. Endast långtidsboende, lämpar sig perfekt som företagsboende. Minimum bokning - 1 månad. Fullt utrustat kök och badrum. Förskottsbetalning gäller.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter