Duon Möller-Fraticelli

Område: Centrum
Arena/Plats: Sundsvalls Teater
Kategori: Musik, Show & Konserter
Datum: Fredag 23 mar 2018

Johannes Möller(Sverige) och Laura Fraticelli(Argentina). Till Sundsvalls VIII gitarrfestival kommer Johannes tillsammans med sin äkta hälft argentinskan Laura Fraticelli i duon Möller-Fraticelli.

Johannes Möllerär en av våra främsta svenska gitarrister av idag. Internationellt etablerad med uppdrag världen över. Johannes är en gitarrist med progressiva stildrag men samtidigt med stadig förankring i den klassiska traditionen. Han har vunnit den klassiska musikscenens alla tänkbara erkännande. Utmärkelser från de mest prestigefulla musikinstitutioner i världen såsom Royal College of Music i London och Musikkonservatoriet i Amsterdam, förstapris i internationella tävlingar som den prestigefulla Guitar Foundation of America och till och med en gravering med sitt namn i Concertgebouw i Amsterdam. Alla dessa som indikerar den musikaliska och artistiska begåvning som Johannes Möller besitter. Johannes har rönt uppskattning för sitt ”klara och rymliga spel” för att citera omdöme i London Evening Standard.

Laura Fraticelli har studerat vid Royal College of Music i London för Carlos Bonell och senare vid Kungliga musikkonservatoriet i Haag för Zoran Dukic. Hon har lovordats för sitt vackra och passionerade gitarrspel.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Mar
Fredag 23 mar 2018 19:00 - 20:30 Sundsvalls Teater

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 060-155400

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Pris (ord.) 170 kr
Lägenheter

Sundsvalls BF Uthyrningslägenheter - Företagsboende

Avstånd: 105 meter
Sundsvalls BF erbjuder en ljus och fräsch lägenhet på 100 kvm. Endast långtidsboende, lämpar sig perfekt som företagsboende. Minimum bokning - 1 månad. Fullt utrustat kök och badrum. Förskottsbetalning gäller.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 156 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Scandic Sundsvall City

Avstånd: 174 meter
Hotell Scandic Sundsvall City ligger i centrala Sundsvall, endast 400 meter från tågstationen och 25 minuter med bil från Midlanda flygplats. Totalrenoverat under hösten och vintern 2012/2013. Stadens populära shoppingstråk ligger precis runt hörnet.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter