Mord ombord - Expedition Polaris

Område: Ljungandalen
Arena/Plats: Ålsta Folkhögskola
Kategori: Teater, Dans & Film
Datum: Torsdag 15 mar 2018

Mord ombord, en ca 50 min lång enmansföreställning med Michael Lechner visas i samband med Ånge teaterföreningens årsmöte. Måste anmälas i förväg till 072-999 59 39

Mord ombord.
29:e juni 1871 lämnar Charles Francis Hall New York. I åtta år har han drömt om att bli först i världen att sätta sin fot på på jordens nordligaste punkt.
Ombord på USS Polaris har han en 25 man stark besättning och förnödenheter för två och ett halvt år. Framför sig ser han äventyr, ära och berömmelse. Hans dröm på väg att besannas.

Men det blir inte som han tänkt sig. Redan när de första isbergen siktas börjar intriger och missunnsamhet sprida sig som en pest ombord och en maktkamp tar vid.
På den 81: breddgraden, infrusna i isen tar det hela en fasansfull vändning och i den isande polarnatten blir det en kamp på liv och död. Inte bara mot naturen - utan även besättningsmedlemmarna emellan.
Vad blir kvar av vår mänsklighet när allt ställs på sin spets?

Skriven av Michael Lechner och Marie Fredriksson.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Mar
Torsdag 15 mar 2018 18:00 - 18:50 Ålsta Folkhögskola

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 072 999 59 39
Kontaktperson
Karin Wennberg
E-post
karwen1@outlook.com
Webbsida
http://www.angeteaterforeing.se

Länkar

Vandrarhem och B&B

Hussborg Herrgård Golf & Konferens

Avstånd: 9 km
HussBorg med sina 110 bäddar ger möjlighet till varierat boende, dvs. från övernattning i Herrgården, sidoannexet med hotellstandard, villaboende, boende i egen lägenhet och även billigare övernattning i vandrarhemsmiljö och stugor.
Stugor & Stugby

Camp Mid Adventure / Stugor

Avstånd: 5,5 km
Camp midadventure ligger ca 2 mil från Sveriges geografiska mittpunkt. Vi ligger på en tallbeklädd ås, mycket vackert omgärdat av älven Ljungan på ena sidan och Backetjärn på den andra. Här finns stugor och uppställning för husvagnar och husbilar.
Hotell & Herrgård

Hussborg Herrgård Golf & Konferens

Avstånd: 8,9 km
HussBorg med sina 100 bäddar ger möjlighet till varierat boende, dvs. från övernattning i Herrgården, sidoannexet med hotellstandard, villaboende, boende i egen lägenhet och även billigare övernattning i vandrarhemsmiljö.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter