Sundsvall Trail

Område: Sundsvall
Kategori: Sport & Idrott
Datum: Söndag 3 jun 2018

Från 50 SEK

Sundsvall Trail, är om vi får säga det själva, ett av Sveriges vackraste traillopp (stiglöpning), och vi hoppas 2018 på att bjuda på en riktig löpfest där våfflan vid målgång är minst lika viktig som själva prestationen. Ett lopp för hela familjen.

Den längsta klassen på 52 km är riksmästerskap i traillöpning och samlar de bästa löparna i hela landet samtidigt som vi har vackra bansträckningar på 25 km, 12 km, 4 km samt 1 km. Oberoende av klass ingår medalj och våffla till alla som passerar mållinjen. Begränsat med startplatser (150 kr / klass, bortsett från barnbanan på 1 km där alla som vill får starta). För mer info se hemsidan.

Sundsvall Trail arrangeras av Sundsvalls Orienteringsklubb

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
3 Jun
Söndag 3 jun 2018 08:00 - 20:00 Södra Berget Hotell & Resort

Kontaktinformation

Kontaktperson
David Holmberg
E-post
info@sundsvalltrail.se
Webbsida
http://www.sundsvalltrail.se/

Faciliteter och service

Mat & Dryck på plats
Matservering

Länkar

Prisinformation

Pris från
50 SEK
Hotell & Herrgård

Södra Berget Hotell & Resort

Avstånd: 38 meter
Där vägen slutar börjar äventyret! Kom till oss för ditt speciella äventyr. Här på Hotell Södra Berget finns det mesta för en lyckad semester, konferens eller nöjesafton. Vår ambition är att du som gäst ska få en angenäm och minnesvärd vistelse med oss.
Hotell & Herrgård

Sidsjö Hotell och Konferens

Avstånd: 2 km
Stans förnuftigaste boende från 375 kr/person inkl. frukost (del i sovrum för två). Sidsjö Hotell & Konferens är ett mycket prisvärt naturnära hotell endast 2 km från Sundsvalls centrum.
Vandrarhem och B&B

Södra Bergets Vandrarhem

Avstånd: 1,1 km
Attraktivt läge, endast 1,5 km från Sundsvalls centrum. Hemtrevligt och fräscht självhushållskök. Närhet till bland annat Sundsvalls bästa friluftsområde. För entusiasten har vi superfina skid- och motionsspår runt knuten. Gratis Wifi och kaffe dygnet runt!

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter