Invito Restaurang och Bar

Område: Centrum
Storgatan 6-8, 852 30 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Restauranger

Italiensk restaurang i norrländsk tappning. Genom att kombinera den Italienska matlagningskonsten med förstklassiga råvaror från Norrland så skapar vi något fantastiskt. Detta är vad vi kallar Där Norrland möter Italien. Välkommen att boka din meny!

Invito betyder "bjuda in" på italienska. Det är vårt motto för dig som Sundsvallsbo, gäst i stan eller för dig som vill komma med stora sällskap.

Vi är krogen på Storgatan där du kan slinka in och ta ett gott glas vin vid baren, ha en intim middag med dina kära men även där du kan bjuda med hela företaget på fest.

OBS! Meddela vid bokningen vilken tid ni önskar boka bord.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Storgatan 6-8
Postnummer
852 30
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer (Bokning)
+46 60-15 39 00
Telefonnummer
+46 60-15 39 00
E-post
sundsvall@invitobar.se
Webbsida
http://sundsvall.invitobar.se/
Öppettider
Se hemsida.
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 138 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 82 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 147 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter