Invito Restaurang och Bar

Område: Centrum
Storgatan 6-8, 852 30 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Restauranger

Italiensk restaurang i norrländsk tappning. Genom att kombinera den Italienska matlagningskonsten med förstklassiga råvaror från Norrland så skapar vi något fantastiskt. Detta är vad vi kallar Där Norrland möter Italien. Välkommen att boka din meny!

Invito betyder "bjuda in" på italienska. Det är vårt motto för dig som sundsvallsbo, gäst i stan eller för dig som vill komma med stora sällskap.

Vi är krogen på Storgatan där du kan slinka in och ta ett gott glas vin vid baren, ha en intim middag med dina kära men även där du kan bjuda med hela företaget på fest.

Invito är en prisbelönt restaurang och är med i White Guide restaurangguide.
Restaurangen är även handikappanpassad.

OBS! Meddela vid bokningen vilken tid ni önskar boka bord.
För bordsbokning med Visit Sundsvalls presentkort ring oss på tel: 060-6585800 eller besök oss i Stadshuset, Sundsvalls turistbyrå.

Se Invitos hemsida för aktuella öppettider.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Storgatan 6-8
Postnummer
852 30
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer (Bokning)
+46 60-15 39 00
Telefonnummer
+46 60-15 39 00
E-post
sundsvall@invitobar.se
Webbsida
http://sundsvall.invitobar.se/
Öppettider
Se hemsida.
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 52 meter
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell lättillgängligt i centrala Sundsvalls stenstad. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 4 lägenheter, 2 fullt utrustade lägenheter, konferensvåning, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén. Fin utsikt över Sundsvallsfjärden.
Hotell & Herrgård

First Hotel Strand

Avstånd: 118 meter
Välkommen till First Hotel Strand. Sundsvalls naturliga mötesplats! First Hotel Strand har ett unikt läge nära Centralstationen i Sundsvall. Med sina 203 smakfullt inredda, komfortabla rum är det ett av stadens största och modernaste hotell med utsikt över hamninloppet.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 82 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter