Södra Berget 2H

Område: Sundsvall
Kategori: Sport & Idrott
Datum: Fredag 23 mar 2018

Från 200 SEK

En toppturskväll på Södra Berget där du antingen kan vara med och tävla eller testa på sporten skidalpinism.

Södra Berget 2H är en skidalpin tävling som går ut på att under två timmar avverka så många höjdmeter som möjligt i Södra Bergets backe. Varje runda i backen ger 143 höjd meter.
Uppför backen har man stighudar under skidorna för att på toppen rycka av dom och bege sig utför. Väl nere så sätter man på hudarna igen för att påbörjar ett nytt varv. Sedan så gör man så många varv man vill och orkar. Tävlingen startar 16.00
Oavsett om du är en erfaren skidalpinist eller bara nyfiken på att testa hur det är att gå på stighudar så kan du ställa upp i Södra Berget 2H. Alla är välkomna!

Nytt för i år!
DYNAFIT kommer att finnas på plats i backen från 13.00 den 24:e för den som vill prova på. Finns även möjlighet att låna utrustning till tävlingen. Dom kommer inte att ha några lätt lätta racegrejer utan lätt standard utrustning för topptur.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Mar
Fredag 23 mar 2018 13:00 - 19:00 Sundsvalls Slalombacke, Södra berget

Kontaktinformation

Kontaktperson
Daniel Knabäck
E-post
daniel@accidens.se

Länkar

Prisinformation

Pris från
200 SEK
Vandrarhem och B&B

Södra Bergets Vandrarhem

Avstånd: 1,2 km
Attraktivt läge, endast 1,5 km från Sundsvalls centrum. Hemtrevligt och fräscht självhushållskök. Närhet till bland annat Sundsvalls bästa friluftsområde. För entusiasten har vi superfina skid- och motionsspår runt knuten. Gratis Wifi och kaffe dygnet runt!
Hotell & Herrgård

Södra Berget Hotell & Resort

Avstånd: 602 meter
Där vägen slutar börjar äventyret! Kom till oss för ditt speciella äventyr. Här på Hotell Södra Berget finns det mesta för en lyckad semester, konferens eller nöjesafton. Vår ambition är att du som gäst ska få en angenäm och minnesvärd vistelse med oss.
Hotell & Herrgård

Quality Hotel Sundsvall

Avstånd: 2 km
På Quality Hotel Sundsvall finns något för alla! Hotellets alla 201 rum och lobbybaren q.bar renoverades i början av 2013 och erbjuder en modern avslappnad atmosfär.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter