Pernilla Wahlgren – Kort, glad och tacksam

Område: Sundsvall
Arena/Plats: Tonhallen
Kategori: Musik, Show & Konserter
Datum: Lördag 24 nov 2018

Pernilla Wahlgren summerar 40 år på scen och 50 år på jorden i en storslagen humorföreställning våren och hösten 2018!

Hon har underhållit Sverige och svenskarna i fyra decennier med ett otal medverkan i Melodifestivalen, populära blogg och podcast, storslagna musikaler, TV program och barnteatrar, för att inte glömma hennes sex studioalbum. På senare tid har Pernilla genom egna realityserien Wahlgrens Värld fått närmare en halv miljon människor att bänka sig varje torsdag för att vara med om nya galna upptåg i familjen Wahlgren. Nu summerar Pernilla sitt liv och sin karriär i en humorshow. ”Bättre sent än aldrig” – säger Pernilla själv.

Tillsammans med regissören Rikard Bergqvist och en drömensemble bestående av Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund och Måns Nathanaelson.

Det kommer att bli en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo, efter en idé av Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Nov
Lördag 24 nov 2018 16:00 - 17:40 Tonhallen

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 060-155400

Prisinformation

Prisinformation
Pris (ord.) 565 kr
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 1,4 km
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Lägenheter

Sundsvalls BF Uthyrningslägenheter - Företagsboende

Avstånd: 1,3 km
Sundsvalls BF erbjuder en ljus och fräsch lägenhet på 100 kvm. Endast långtidsboende, minimum bokning - 1 månad. Lämpar sig perfekt som företagsboende. Fullt utrustat kök och badrum.
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 1 km
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter