Julkonserten Änglaljus - 25 års jubileum

Område: Centrum
Arena/Plats: Stadshuset
Kategori: Musik, Show & Konserter
Datum: Lördag 1 dec 2018

Konserthusturnén ”Änglaljus” firar 25-års jubileum 2018 i ledning av John Kluge som grundat samt medverkat sedan starten 1993. En julotta på vaken tid, en upplevelse. Det är en riktig julstämning.

I år firar Änglaljus 25 år! Du går mot kyrkan/konserthuset och möts av fladdrande marschaller som vackert lyser upp till stämning i vintermörkret. Du möts sedan i entrén av barn som bjuder på pepparkakor. Kyrkan har nu blivit en vacker, julutsmyckad konsertsal. Det har kommit imma på fönsterrutorna. En känsla av andrum infinner sig. Lyset går ner och tonerna sätts vid pianot. Kör och solist gör entré med levande ljus. Du är nu i Änglaljus!
Läs mer via: www.kluge.se

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Dec
Lördag 1 dec 2018 19:00 Stadshuset

Kontaktinformation

Kontaktperson
Fredrik Börjesson-Tysnes
E-post
fredrik@kluge.se
Webbsida
http://www.kluge.se

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
https://www.ticketmaster.se/event/julkonserten-anglaljus-25-arsjubileum-biljetter/511591
Lägenheter

Sundsvalls BF Uthyrningslägenheter - Företagsboende

Avstånd: 206 meter
Sundsvalls BF erbjuder en ljus och fräsch lägenhet på 100 kvm. Endast långtidsboende, minimum bokning - 1 månad. Lämpar sig perfekt som företagsboende. Fullt utrustat kök och badrum.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 208 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Scandic Sundsvall City

Avstånd: 83 meter
Hotell Scandic Sundsvall City ligger i centrala Sundsvall, endast 400 meter från tågstationen och 25 minuter med bil från Midlanda flygplats. Totalrenoverat under hösten och vintern 2012/2013. Stadens populära shoppingstråk ligger precis runt hörnet.

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter