Sommarlovsfilm - Woody Woodpecker

Område: Centrum
Arena/Plats: Kulturmagasinet
Kategori: Barn, Lovaktiviteter, Teater, Dans & Film

Välkommen till Kulturmagasinets sommarlovsfilmvisningarna, biljetter bokar du i receptionen eller på Entré Sundsvalls hemsida.

Hacke Hackspett är tillbaka med sitt karakteristiska skratt, sina knäppa upptåg och kvicka kommentarer i den första live-action animerade filmen. Hacke måste skydda sitt hem från Lance Walters som bygger sitt drömhus i skogen med sin son Tommy och sin fästmö Vanessa. För att göra det hela ännu värre måste han även kämpa för att inte hamna i klorna på två tjuvskyttar. Hacke gör allt för att sabotera deras planer och skydda sitt territorium med en massa galna påhitt. Gör dig redo för en massa skratt i denna hysteriskt roliga komedi med allas våran favorithackspett!

Svenskt tal, speltid 84 minuter. Barntillåten från 7 år.

Filmer med 7-årsgräns kan ses av yngre barn i vuxens sällskap. Det är den vuxne som tar med ett barn på en film med högre åldersgräns som ansvarar för skyddet av barnet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Jul
Onsdag 25 jul 2018 13:00 - 14:24 Kulturmagasinet

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 060-191800
Kontaktperson
Kulturmagasinets reception
E-post
kulturmagasinet@sundsvall.se
Webbsida
http://www.sundsvall.se/kulturmagasinet

Faciliteter och service

Faciliteter
WC
Mat & Dryck på plats
Matservering

Prisinformation

Prisinformation
Fri entré
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 265 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 122 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 115 meter
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell i Sundsvalls stenstad. Hotellet ligger centralt och lättillgängligt med fin utsikt över Sundsvallsfjärden. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 5 fullt utrustade hotell lägenheter, konferensvåning, modernt hotellgym, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök.. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter