FolkUngar - folkmusik för unga

Område: Sundsvall
Arena/Plats: Norra Berget
Kategori: Föreläsning, Seminarier & Workshops, Musik, Show & Konserter
Datum: Torsdag 26 jul 2018

Möt folkmusik på ett lekfullt sätt med FolkUngar. Kom som du är och spela på FolkUngars instrument. Spelglädjen står i fokus och med enkla medel gör FolkUngar stor musik tillsammans med deltagarna, oavsett förkunskaper. Varmt välkomna!

Workshopen vänder sig till dig som är 6 - 12 år och vill prova på att spela och sjunga (äldre är välkomna i mån av plats). FolkUngar har turnerat runt i landets skolor sedan 2013 och träffat över 30.000 barn som alla fått prova på att spela låtar tillsammans på fiol och gitarr. Workshopen äger rum under Medelpads Folkmusikförbunds Folkkulturdag 2018 på Norra Berget. www.folkungar.se

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Jul
Torsdag 26 jul 2018 12:00 - 14:00 Norra Berget

Kontaktinformation

Kontaktperson
Gun-Britt Hermansson
E-post
gbhermansson@gmail.com
Webbsida
http://medelpadsfolkmusikforbund.se/

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Gratis
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 1,3 km
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Scandic Sundsvall City

Avstånd: 1,2 km
Hotell Scandic Sundsvall City ligger i centrala Sundsvall, endast 400 meter från tågstationen och 25 minuter med bil från Midlanda flygplats. Totalrenoverat under hösten och vintern 2012/2013. Stadens populära shoppingstråk ligger precis runt hörnet.
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 1,1 km
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter