Stockholm Chamber Brass

Område: Centrum
Arena/Plats: Tonhallen
Kategori: Musik, Show & Konserter
Datum: Torsdag 27 sep 2018

När Stockholm Chamber Brass bildades 1988 var syftet att de fem unga musikerna skulle öva in kammarmusik tillsammans. Idag är de en av de ledande ensemblerna inom sin genre.

Repertoaren spänner från renässansen till samtida musik i både originalkompositioner och egna arrangemang. De har sedan starten intresserat sig för att beställa nyskriven musik för brasskvintett, och har fått över 40 verk skrivna åt sig.

De fem medlemmarna i ensemblen är alla framgångsrika solister på sina respektive instrument, och därtill passionerade pedagoger som brinner för nästa generations brassmusiker. Vi hör Tom Poulson och Urban Agnas på trumpet, Jonas Bylund på trombon, Annamia Larsson på valthorn och Sami Al Fakir på tuba.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Sep
Torsdag 27 sep 2018 19:00 - 20:30 Tonhallen

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)60 - 15 54 00
Webbsida
https://www.stockholmchamberbrass.com/contact

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Pris: (ord.) 180 kr Pensionär: 150 kr Barn & Studerande: 80 kr
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 1,4 km
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 1 km
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".
Lägenheter

Sundsvalls BF Uthyrningslägenheter - Företagsboende

Avstånd: 1,3 km
Sundsvalls BF erbjuder en ljus och fräsch lägenhet på 100 kvm. Endast långtidsboende, minimum bokning - 1 månad. Lämpar sig perfekt som företagsboende. Fullt utrustat kök och badrum.

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter