ISA at Oscar Matsal & Bar

Område: Centrum
Arena/Plats: Oscar Matsal o. Bar
Kategori: Musik, Show & Konserter
Datum: Fredag 27 jul 2018

Oscar Matsal & Bar presenterar stolt ISA, den 27/7 intar hon vår stora scen!

Under hösten 2017 började ISA en ny resa. Efter genombrottet i Melodifestivalen tog hon ett break för att lägga en ny plan för hur hennes artistkarriär skulle se ut. Resultatet blev att gå ifrån den gamla skivbolagsstrukturen för att istället släppa musik på egna nystartade och oberoende etiketten Licious Music.
Och den nya satsningen har visat sig lyckad; singeln Perfect närmar sig 1 miljon streams och har spridit sig internationellt samt att alla släpp uppmärksammats för att det är musik som, hur ovanligt det än kan låta år 2018, faktiskt betyder något.
ISAs musik samhällskommenterar både introspektivt och extrovert. Musiken blir en ventil och låtskrivandet används på ett liknande sätt som hennes jämnåriga kanske skulle använt Instagram eller en blogg.
Med Own You (släpptes 22 mars) tar ISA ett tydligt steg mot där hon verkligen vill vara, i gränslandet mellan R&B och topplistepop, och även nu har musiken ett tydligt budskap:
“Det är en låt som jag har längtat efter att släppa i ungefär 2 år. För mig är Own You ett statement om att sticka ut hakan, våga stå för det man tycker och att på riktigt ta plats. Framförallt som tjej. Jag vill visa att det inte bara är manligt utan också kvinnligt att ha integritet och att vara stark och tuff.”
ISA har sedan sitt genombrott med Don’t stop 2015 byggt upp en stark fanbase med över 100 000 följare på Instagram och mer än 20 000 Youtube-följare, där hennes videos har över 4 miljoner visningar.

https://youtu.be/uktbWbk1JVs

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Jul
Fredag 27 jul 2018 22:00 - 03:00 Oscar Matsal o. Bar

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Entré: 140:-
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 190 meter
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell i Sundsvalls stenstad. Hotellet ligger centralt och lättillgängligt med fin utsikt över Sundsvallsfjärden. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 5 fullt utrustade hotell lägenheter, konferensvåning, modernt hotellgym, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök.. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 84 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 80 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter