Gamla Affären - Grusvägskrog & Vinbar

Område: Timrå
Västerå 937, 861 95 Söråker (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Restauranger

Vid en grusväg i Söråker, mitt emellan Sundsvall och Härnösand, med närhet till Åvike bruk och Bondhamn ligger denna lilla grusvägskrog.
Ursprungligen en gammal affär från 50-talet.

Här använder man i möjligaste mån lokala råvaror och har en italienskt inspirerad meny. Deras egenimporterade italienska viner kan man avnjuta till en härlig måltid likväl som till en vinprovning.

Här är det perfekta stället för dop, det lilla bröllopet eller festen. Det bjuds under året på musikkvällar, gästkockar, vernissage, vinprovningar, föreläsningar och mer. Håll koll på deras Facebook sida och hemsida för kommande evenemang och öppettider.

Gamla Affären kan också bokas av företag och föreningar, till konferens, möte, lunch etc. Under vinterhalvåret finns plats för 22 personer inomhus. Under övriga året finns också möjlighet att sitta i deras inglasade altan eller i trädgården.

Ring eller maila er förfrågan eller fundering. Gamla Affären kan ordna det mesta.
Välkomna!

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Västerå 937
Postnummer
861 95
Postadress
Söråker
Telefonnummer
+46 060-415 90
E-post
info@gamlaaffaren.nu
Webbsida
http://gamlaaffaren.nu/
Öppettider
Se hemsidan.

Länkar

Hotell & Herrgård

Söråkers Herrgård

Avstånd: 8,7 km
Hos oss bor du fint på ett modernt hotell, med utsikt över vår lummiga herrgårdspark. Fri parkering och en vällagad frukost ingår. Liksom den alltid lika fina gästservicen som vår personal levererar.
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 22,9 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 22,9 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter