Isshow - Hawaiana

Område: Sundsvall
Arena/Plats: Gärdehov
Kategori: Musik, Show & Konserter
Datum: Lördag 30 mar 2019 - söndag 31 mar 2019

Från 105 SEK

KK Iskristallens årliga Isshow bjuder i år på Hawaiana, inspirerad av filmen Vaiana, samt uppvisningen The Greatest on Ice. Gäståkare: Alexander och Nikolaj Majorov.

Häng med på en fantastisk resa över havet där du får följa Vaina och havsguden Maui på deras äventyr. De tar dig med på en spännande och fängslande upptäcktsfärd som du sent kommer att glömma.

I isshowens andra del får vi ta del av glittrande shownummer till musik av några av våra största pop och rock stjärnor genom tiderna! Beyonce och Queen är några exempel på artister vi kommer att få stifta bekantskap med.

I denna fartfyllda del av showen kommer dessutom Sveriges bästa manlige konståkare, Alexander Majorov, att riva av ett mäktigt nummer till musik från The Beatles. Vi ses där!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Mar
Lördag 30 mar 2019 14:00 - 16:00 Gärdehov
31 Mar
Söndag 31 mar 2019 12:00 - 14:00 Gärdehov
31 Mar
Söndag 31 mar 2019 16:00 - 18:00 Gärdehov

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 060-155400
E-post
info.kkiskristallen@gmail.com
Webbsida
http://www.kkiskristallen.se

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Prisinformation

Pris från
105 SEK
Prisinformation
Ord. pris 150 kr.
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 3 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 3 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 3 km
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter