Klädbytardag

Område: Centrum
Arena/Plats: Kulturmagasinet
Kategori: Mässa & Marknad
Datum: Lördag 6 apr 2019

Välkommen på klädbytardag i Kulturmagasinet lördag 6 april kl. 12:00!
De plagg som du har tröttnat på eller som inte längre passar, blir nya och roliga för någon annan. Kom och var med och bidra till att dina kläder får ett långt liv!

Inlämning av kläder: På plats mellan kl. 11-12, eller dagen innan i programsalen kl. 11.30-12.30. Själva klädbytet startar lördag kl. 12-14. (Om du lämnar 1-2 plagg går det bra att lämna vid själva bytet).

Inlämning max. 5 plagg/accessoarer per person. Kläderna ska vara hela och rena, i så fint skick att någon vill byta till sig dom. Byt till dig lika många plagg som du lämnat in.

Eventet gäller vuxenkläder och accessoarer. Sista timmen, mellan kl. 13-14 får du ta med dig klädesplagg även om du inte lämnat in något.

De kläder som inte hittar en ny ägare går till välgörenhet.

Eventet är ett samarrangemang mellan Konsument Sundsvall och Naturskyddsföreningen Sundsvall-Ånge och är en del av "Sveriges största klädbytardag". Se: https://www.naturskyddsforeningen.se/kladbytardagen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Apr
Lördag 6 apr 2019 12:00 - 14:00 Kulturmagasinet

Kontaktinformation

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Fri entré
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 122 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 56 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 70 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter