Ahlberg, Ek & Roswall

Område: Centrum
Arena/Plats: Sveateatern
Kategori: Musik, Show & Konserter
Datum: Lördag 27 apr 2019

Med influenser av allt från barock till pop med en stark känsla för melodi och sväng, allt kryddat av en lekfull spelglädje.

Från Lappland i norr till Skåne i söder – och mittemellan, Medelpad. De tre representerar tre regioner av vårt avlånga Sverige och har bakat ihop det till något eget men också traditionellt. Trion är influerade av allt från barock till pop med en stark känsla för melodi och sväng, allt kryddat av en lekfull spelglädje. Gruppen arrangerar musiken tillsammans och låter sig inspireras av både folkmusik och annan musik de hört.

Med femsträngad fiol, nyckelharpor och en specialbyggd harpgitarr, har trion en rejäl rytmik, energi och ett oerhört samspel. På repertoaren står skånska slängpolskor, triolpolskor från Medelpad och egna låtar. Under konserten berättar de om både sina instrument, sig själva och om svensk folkmusik.

Ensemblen fick utmärkelsen "Årets grupp 2016" på Folk- och Världsmusikgalan i Västerås och har turnerat över hela världen och åkte hösten 2016 till Japan för andra gången.

Medverkande: Emma Ahlberg Ek - femsträngad fiol, Daniel Ek - harpgitarr & Niklas Roswall - nyckelharpa och moraharpa.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Apr
Lördag 27 apr 2019 15:00 Sveateatern

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 060-155400

Prisinformation

Prisinformation
Pris (ord.) 80 kr
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 232 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 112 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 271 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter