Jack Moy - q.bar live

Område: Centrum
Arena/Plats: q.bar
Kategori: Musik, Show & Konserter
Datum: Lördag 13 apr 2019

Jack Moy är förklaringen på rock n roll och en artist och konstnär som är ljusår ifrån polerad och långt ifrån både norm och PK. Just på grund av det, slår hans musik mitt i prick. Rakt in i hjärtat på vem som än står i vägen.

Jack Moy har lyckats beröra och uppröra en halv generation sedan debutalbumet 2012. Hans sönderhyllade livekonserter där hängivna fans sjunger med från första till sista ackordet och på Spotify har han streamats över 15 miljoner gånger.

Den 2 november släpptes hans känslofyllda singel “Build It And They’ll Come”. Ett citat som känns igen från självaste bibeln – ”Noah asked God where he would get all the animals for the ark and the answer was “Build it and they will come”. Men när Jack Moy återanvänder detta välkända ordspråk känns det varken bibliskt eller cinematiskt, det känns bara självklart, det känns Jack Moy.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Apr
Lördag 13 apr 2019 21:30 q.bar

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Fri entré Boka bord på 060-16 00 88 eller 060-16 00 80
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 400 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 546 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 490 meter
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter