Skumpakryssning med M/S Medvind

Område: Sundsvall
Inre hamnen (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Bad, Båt & Fiske, Restauranger, Aktiviteter

M/S Medvinds populära skumpakryssning är tillbaka i år igen!
Mer information kommer. Välkommen ombord!

I priset ingår båttur, ett glas champagne vid ankomst, ostron, snittar, underhållning.

Båten öppnar upp för ombordstigning 30 min annan avfärd. Kom i tid!

Med tanke på din och medresenärernas bekvämlighet och säkerhet anpassar vi rutt och fart efter rådande väderleksförhållanden. De kan se ut på lite olika sätt och befälhavaren ombord bestämmer rutt strax före avgång. Vad gäller Sundsvalls skärgård så kan det se ut på följande vis:

Exempel ett:

Vi seglar ut genom Sundsvallsfjärden, går norra sidan av Tjuvholmen, upp i Alnösundet, förbi Stornäset och Gistaholmarna, sedan ner Söderut, Granön, Rödön, Stora och Lilla kalven, in i Sälsundet vid Spikarna, sedan förbi Tranviken och rundar södra udden på Alnön och tillbaka till Sundsvalls Inre Hamn.

Exempel två:

Vi seglar ut genom Sundsvallsfjärden, går södra sidan av Tjuvholmen, ner längs kusten till Juniskär och alla små öar som ligger i skärgården där, sedan nordöst mot Storholmen och de kobbar och skär som ligger i anslutning till den. Tar om västerut för att åka in i Sälsundet och Spikarna och tillbaka till Kajplats 18.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Inre hamnen
Telefonnummer (Bokning)
46 606585800
Telefonnummer
46 60552290
E-post
info@msmedvind.com
Webbsida
http://msmedvind.com
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 295 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 309 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 276 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter