Petterssonbåten m/s TAY

Område: Kustnära & Skärgård
Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Bad, Båt & Fiske, Gruppaktiviteter

Välkommen på en skärgårdstur med Petterssonbåten m/s TAY. Vi erbjuder unika arragemang som ett oförglömligt kundmöte, kickoff eller möhippa. Eller kanske en färd till vigseln.

Att få visa upp Sundsvall från sin bästa sida för gäster eller kunder blir en oförglömlig upplevelse!

m/s TAY är en vacker topprustad mahognyracer från 20-talet. Åtta gäster sitter bekvämt i den ombonade sittbrunnen. Under det stora och luftiga kapellet sitter ni skyddade för regn och blåst och har fri sikt åt alla håll.

m/s TAY kan hyras för kortare och längre kryssningar i Sundsvalls skärgård. En trevlig upplevelse för dig och dina gäster när ni vill njuta av livets goda. Tillsammans lägger vi upp när, hur och var båtturen skall gå.
m/s TAY kan även hyras in enbart för transport. Kanske en ståndsmässig resa till en skärgårdskrog eller konferenslokal vid havet.

Guidning under båtresan är mycket populärt. Vi guidar gärna om Sundsvalls historia och djur och fågelliv i vår skärgård. Förtäring ombord är alltid uppskattat. Vill ni själva stå för mat och dryck går det utmärkt men vi kan även offerera en komplett service om ni så önskar. Båtresen startar och avslutas i Cityhamnen alternativt Sundsvalls småbåtshamn i Ortviken.
Vi fakturerar i efterhand alternativt kontant betalt i samband med resa.

Kontaktinformation

Postadress
Sundsvall
E-post
nils.persson@vikingmedia.se
Webbsida
http://tay.se/

Prisinformation

Prisinformation
Båtresa debiteras med 1350 kr per timme. Väntetid debiteras med 500 kr per timme. Moms ingår Fasta priser till olika resmål. Priserna gäller oavsett antal personer dock max 8 personer (Ni ansvarar själva för att boka bord och betala mat och dryck på restaurangen).
Hotell & Herrgård

First Hotel Strand

Avstånd: 208 meter
Välkommen till First Hotel Strand. Sundsvalls naturliga mötesplats! First Hotel Strand har ett unikt läge nära Centralstationen i Sundsvall. Med sina 203 smakfullt inredda, komfortabla rum är det ett av stadens största och modernaste hotell med utsikt över hamninloppet.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 236 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 130 meter
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell lättillgängligt i centrala Sundsvalls stenstad. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 4 lägenheter, 2 fullt utrustade lägenheter, konferensvåning, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén. Fin utsikt över Sundsvallsfjärden.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter