Drakstaden Skatepark

Område: Sundsvall
Universitetsallén 30 , 852 32 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Gruppaktiviteter, Aktiva äventyr, Barn & Familj

Drakstaden Skatepark i Sundsvall är en mötesplats med spontanidrott, där sporterna Skateboard, Bmx och inlines utövas. Verksamheten har i dag ca 800 aktiva medlemmar, och intresset ökar allt mer. Verksamheten drivs av den ideella föreningen Drakstaden Sub Sport klubb, som startades 1999.

Medlemskap är obligatoriskt vid åkning i Drakstaden Skatepark.

Skateparken har öppet på vardagarna, och även under helgerna. På dagtid besöks Drakstaden regelbundet av elever från olika skolor, som har någon av sporterna som idrottsval, och skolor - och andra grupper - har också möjlighet att förlägga friluftsdagar hos oss. Under skolornas lov bedrivs särskild lovverksamhet, ofta med utökat öppethållande, instruktörer och lägerverksamhet.

Lokalen går att hyra för barnkalas, fredagar-lördagar mellan 17.00-22.00 och söndagar mellan 17.00-21.00, en förälder/målsman ska då göra bokningen. Drakstaden går också att hyra av mindre grupper som åkt långt för att besöka lokalen, skicka er förfrågan via mail eller ring. Skateboardar och hjälmar finns att låna.
Observera att lokalen hyrs i befintligt skick (det innebär att det ibland kan pågå byggarbete i lokalen, för att förändra och förbättra åkytan- något som i längden förbättrar för alla våra besökare).

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Universitetsallén 30
Postnummer
852 32
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
+46 073-3545897
E-post
monica@drakstaden.com
Webbsida
http://drakstaden.com/
Öppettider
Se hemsida eller ring för öppettider.

Länkar

Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 1,5 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 1,2 km
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter