Stekhuset Hörnan

Område: Centrum
Trädgårdsgatan 22 , 852 31 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Restauranger

À la carte, luncher, bar och festarrangemang.

Stekhuset Hörnan ordnar middagar efter Era önskemål. Vi har 40 platser för era privata tillställningar; såsom bröllop, kundträffar, firmafester och familjemiddagar. Kom och njut av den utsökta gourmet menyn i "klassisk" miljö.

Under 1880-talet bestod kvarteret av sex tomter. Branden 1888, som ödelade stora delar av Sundsvall medförde ett krav att uppföra hus i sten i de centrala delarna och antalet tomter inom kvarteret Vesta, som det nu döpts till i den nya stadsplanen minskades till fyra.

I modern tid har "Special Konsum" huserat här, tills Renate Eriksson startade Stekhuset för ett trettiotal år sedan - den första restaurangen i Sundsvall med stenkolsgrill. Det var även Renate som införde flarnet på dessertmenyn - en specialitet väl värd att prova.

Obs! Inga bokningar via mail.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Trädgårdsgatan 22
Postnummer
852 31
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
+46 (0)60-619598
E-post
info@stekhuset.se
Webbsida
http://www.stekhuset.se/
Öppettider
Se hemsida för öppettider.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 104 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 216 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 253 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter