Fiske i Sundsvall

Område: Sundsvall
Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Natur & Friluftsliv, Bad, Båt & Fiske

I Sundsvall finns goda möjligheter till fiske, både längs kusten samt i sjöar och älvar. Här finns ett 20-tal fiskevårdsområden. Fiskeentreprenörer i Sundsvall kan anordnar dagsturer med privat guide eller fisketurer med logi.

På hemsidan hittar du mer detaljerad information inklusive kartor om de 27 fiskeområdena som finns i Sundsvall och Timrå. Du kan t.ex läsa om vilka regler som gäller, var du köper fiskekort, hur mycket fiskekortet kostar, vilka fiskbestånd som finns, hur du hittar dit o.s.v.

På hemsidan www.ifiske.se kan du enkelt söka efter fler fiskevårdsområden och köpa fiskekort direkt online.

Kontaktinformation

Postadress
Sundsvall
Webbsida
http://www.fiskeisundsvall.se

Länkar

Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 232 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 218 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 203 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter