Ming Palace

Område: Centrum
Esplanaden 10 , 852 32 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Restauranger

Ming Palace är en kinesisk restaurang mitt i centrala Sundsvall. Hiss upp till restaurangen finns.

De kinesiska och kantonesiska köken är matkulturer med anor. Många matlagningstekniker och råvaror är fortfarande desamma som på Tangdynastins tid. Flera hundra år före Kristus kunde människor njuta av de smakkombinationer som fortfarande bygger vår meny: ångande ris och nudlar, krispiga grönsaker, mustiga kryddblandningar till kyckling, kött och fisk.

I Sverige serverades kinesiska mat för första gången 1944. Platsen var Berns i Stockholm. De svenska gästerna uppskattade anrättningarna – den kinesiska maten var här för att stanna. Under slutet av 1960-talet fanns vi med i köket på en av de första kinarestaurangerna i Stockholm. Efter några år i huvudstaden gick flyttlasset norrut.

Sedan 1978 har Ming Palace funnits på Esplanaden i Sundsvall.
Vår grundidé var, och är fortfarande, att bjuda gästerna på en tidlös smakupplevelse. God mat till humana priser och en mötesplats där många känner sig hemma.

Vi är otroligt glada för alla sundsvallsbor och besökare som i snart 40 år uppskattat vår meny. Med ett stort tack till alla som besökt oss genom åren hälsar vi både gamla och nya gäster välkommen till bords!

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Esplanaden 10
Postnummer
852 32
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
+46 (0)60-61 53 00
Webbsida
http://mingsundsvall.se/
Öppettider
Se hemsida för öppettider. Semesterstängt ett par veckor varje sommar.

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 150 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 253 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 235 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter