Bishop's Arms

Område: Centrum
Nybrogatan 11 , 852 30 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Restauranger, Nattliv

Engelsk kvalitetspub med pubmeny, alldeles intill anrika Hotell Knaust.
The Bishop´s Arms har stans bredaste sortiment av öl och single malt whisky. Vi erbjuder 22 - 35 sorters öl på fat, 100 - 300 sorters öl på flaska samt upp till 250 sorters single malt whisky.

The Bishops Arms koncept är att erbjuda en bred publik möjlighet att träffas över en öl och en måltid i en trevlig engelsk pub-miljö. The Bishops Arms höga kvalitet i alla led borgar för en hög och jämn standard. The Bishops Arms erbjuder sina gäster marknadens bredaste sortiment av öl och single malt whisky. Sortimentet i kombination med en kunnig personal skall bidra till en ökad kunskap om de drycker som serveras och skapa intresse för dryckes-kultur med kvalitet.The Bishops Arms serverar även vällagad mat till rimliga priser. Detta koncept är okänsligt för trender och svängningar i konjunkturen

Utmärkande för The Bishops Arms är, vid sidan av sortimentet, den speciella inredningen. Varje pub är platsbyggd och designad efter lokalens förutsättningar med en tydlig The Bishops Arms -profil. Konceptet innehåller ett starkt element av Engelsk nostalgi vilket förstärks av att samtliga inredningsföremål är inköpta i England.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Nybrogatan 11
Postnummer
852 30
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
+46 (0)60-60 80 011
Webbsida
http://www.bishopsarms.com/
Öppettider
Se hemsida
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 143 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 67 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 78 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter