Lomtjärn Retreat & Konferens

Område: Sundsvall
Åhvägen 50 , 862 41 Njurunda (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Gruppaktiviteter, Natur & Friluftsliv, Aktiva äventyr

Kreativa och naturnära konferenser, kurser och boende i unik miljö som ger både lugn och inspiration. Ta med din arbetsgrupp eller vänner och bekanta och ät en vildmarksbuffé i kåtan och avsluta med ett vedeldat bastubad.

I vårt nya restaurangkök lagas all mat från grunden, med ekologiska och närproducerade råvaror, där dofterna, färgerna och smakerna gör måltiderna till både energipåfyllning och en upplevelse för alla sinnen.

Här hittar du Europas största varmbonade kåta belägen vid Lomtjärns strand med ett rikt utbud av diverse aktiviteter. T.ex. kajaking, forsränning, yoga och Norrlandskampen.

För mer information och offert kontakta Lena Krantz på Lomtjärn Retreat & Konferens eller besök deras hemsida.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Åhvägen 50
Postnummer
862 41
Postadress
Njurunda
Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)70-492 03 00
E-post
lena@lomtjarn.com
Webbsida
http://www.lomtjarn.com/
Öppettider
Efter bokningar, året runt.

Länkar

Stugor & Stugby

Allsta camping/stugor

Avstånd: 3,6 km
Kom till Ljungan, en av Norrlands vackraste älvar. En pärla som du bara måste uppleva. Bo på Allstafiske Camp, alldeles intill dom bästa sträckorna Ljungan kan uppvisa. Vakna med Allsta forsen brus i bakgrunden. Finns 2 st fyrbäddsstugor tillgängliga för boende. Max antal/stuga är 5 pers.
Camping & Husbil

Allsta camping/husvagns- och tältplatser

Avstånd: 3,6 km
Kom till Ljungan, en av Norrlands vackraste älvar. En pärla som du bara måste uppleva. Bo på Allstafiske Camp, alldeles intill dom bästa sträckorna Ljungan kan uppvisa. Vakna med Allsta forsen brus i bakgrunden.
Hotell & Herrgård

Hotell Aina

Avstånd: 3,7 km
Välkomna till Hotell Aina! Hotell Aina är ett familjeägt hotell, beläget 1 mil söder om Sundsvall. Du tar dig enkelt in till Sundsvall ca 10-15 min med bil och 20min med buss. Fri parkering - Djur är välkomna!

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter