Klättring - Expedition Altitud

Område: Sundsvall
Allsta 530, 855 90 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Natur & Friluftsliv, Gruppaktiviteter, Aktiva äventyr

Expedition Altitud är en klättring och friluftsförening för ditt äventyr i vardagen. Vi är en aktiv förening som håller på med bl.a klättring, fågelmärkning, naturupplevelser, trekking, skidåkning, geocaching, grottor och äventyr i Västernorrland. Vår verksamhet bedrivs utomhus året om i alla olika miljöer och länder. Vi bedriver även verksamhet för att hjälpa funktionshindrade ut i naturen. Expedition Altitud är inte bara om klättring, vi är helt enkelt ett fritt sällskap som gillar att umgås och vara ute på olika äventyr i naturen. Sätet ligger i Matfors - Sundsvall.

Ung eller gammal, klättrare eller friluftsintresserad. Är du nybörjare som vill prova på eller kanske en erfaren klättrare som behöver en klätterpartner? Kanske du vill snacka lite eller bara prestera, det finns något för var och en.

Första tisdagen i månaden under sommarsäsong på Midskogsberget finns det möjlighet att få prova på att klättra. Vi träffas mellan 18:00 - 20:00. Under den tiden kommer vi att ha funktionärer på plats för att hjälpa till för den som vill eller behöver. Håll utkik på hemsidan eller kontakta oss på telefon för datum och mer information.

På programmet har vi bland annat:
•Klättring
•Grottkrypning då det finns gott om dem på Midskogs.

För dig som inte har någon klätterutrustning men vill prova klättra ändå, så är det inget problem. Vi har utrustning med oss som du kan få låna. Klä dig bara i oömma kläder och kom ut till berget så hjälper vi dig där. Är du osäker på något eller bara nyfiken, så går det bra att kontakta ansvarig i XA så hjälper vi dig.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Allsta 530
Postnummer
855 90
Postadress
Sundsvall
E-post
info@expedition-altitud.com
Webbsida
http://idrottonline.se/ExpeditionAltitudKFMatfors-Klattring/
Öppettider
Efter bokningar året runt.
Camping & Husbil

Allsta camping/husvagns- och tältplatser

Avstånd: 3,5 km
Kom till Ljungan, en av Norrlands vackraste älvar. En pärla som du bara måste uppleva. Bo på Allstafiske Camp, alldeles intill dom bästa sträckorna Ljungan kan uppvisa. Vakna med Allsta forsen brus i bakgrunden.
Stugor & Stugby

Allsta camping/stugor

Avstånd: 3,5 km
Kom till Ljungan, en av Norrlands vackraste älvar. En pärla som du bara måste uppleva. Bo på Allstafiske Camp, alldeles intill dom bästa sträckorna Ljungan kan uppvisa. Vakna med Allsta forsen brus i bakgrunden. Finns 2 st fyrbäddsstugor tillgängliga för boende. Max antal/stuga är 5 pers.
Hotell & Herrgård

Hotell Aina

Avstånd: 2,9 km
Välkomna till Hotell Aina! Hotell Aina är ett familjeägt hotell, beläget 1 mil söder om Sundsvall. Du tar dig enkelt in till Sundsvall ca 10-15 min med bil och 20min med buss. Fri parkering - Djur är välkomna!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter