Norra Gaveln

Område: Sundsvall
Gustav Adolfsvägen 18 (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Konst- & Mathantverk

Hantverksbutiken Norra Gaveln är en "Unik butik". Varorna är tillverkade enligt gamla hantverkstraditioner, en del med ny modern design.
Ett unikt utbud av textilier, smycken av silver, glas och tenn, keramik, träarbeten och hantverk i skinn. Här finns möjligheten att hitta presenten som har det där ”lilla extra”. Naturligtvis levererat i fin presentförpackning.

Vi är ett 20-tal lokala hantverkare som driver butiken Norra Gaveln som är belägen i en vacker och trivsam miljö i Sundsvalls stadspark Norra Berget. Vi finns i den gamla Vinfabriken som en gång byggdes av Harald Wilhelm Lundqvist år 1865.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 060-15 65 06
Arrangör e-post
handelsgarden@hotmail.com
E-post
handelsgarden@hotmail.com
Webbsida
http://www.norragaveln.se
Öppettider
Alla dagar: Jan-april & sep-nov kl.11:00-16:00 Maj-augusti & december kl. 11:00-17:00

Länkar

Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 1,2 km
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Scandic Sundsvall City

Avstånd: 1,2 km
Hotell Scandic Sundsvall City ligger i centrala Sundsvall, endast 400 meter från tågstationen och 25 minuter med bil från Midlanda flygplats. Totalrenoverat under hösten och vintern 2012/2013. Stadens populära shoppingstråk ligger precis runt hörnet.
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 1,1 km
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter