Norra Gaveln

Område: Sundsvall
Gustav Adolfsvägen 18 (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Konst- & Mathantverk

Hantverksbutiken Norra Gaveln är en "Unik butik". Varorna är tillverkade enligt gamla hantverkstraditioner, en del med ny modern design.
Ett unikt utbud av textilier, smycken av silver, glas och tenn, keramik, träarbeten och hantverk i skinn. Här finns möjligheten att hitta presenten som har det där ”lilla extra”. Naturligtvis levererat i fin presentförpackning.

Vi är ett 20-tal lokala hantverkare som driver butiken Norra Gaveln som är belägen i en vacker och trivsam miljö i Sundsvalls stadspark Norra Berget. Vi finns i den gamla Vinfabriken som en gång byggdes av Harald Wilhelm Lundqvist år 1865.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 060-15 65 06
Arrangör e-post
handelsgarden@hotmail.com
E-post
handelsgarden@hotmail.com
Webbsida
http://www.norragaveln.se
Öppettider
Alla dagar: Jan-april & sep-nov kl.11:00-16:00 Maj-augusti & december kl. 11:00-17:00

Länkar

Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell

Avstånd: 1,2 km
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hostel!
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 1,1 km
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City, Vandrarhem

Avstånd: 1,2 km
Välkommen till Sundsvalls nya hotell/vandrarhem mitt i stan. Vi kan erbjuda 52 trevliga, rena & nyrenoverade rum för totalt 148 personer. Bo billigt i en av våra 5 rum som har hotellstandard eller välj bland enkelrum, dubbelrum, familjerum eller fyrabäddsrum samt damernas och herrarnas sovsal.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter