Klättring - Sundsvalls klättringsklubb

Område: Sundsvall
Lagergatan 10, 856 43 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Aktiva äventyr, Gruppaktiviteter, Barn & Familj

Sundsvalls Klätterklubb bildades 1987 och har idag drygt 70 medlemmar. Inom klubben bedrivs klättring i alla dess former.

Boulderhall och ett hisschakt med 10-metersvägg för repklättring. Lokalen innehåller klättervägg, fikadäck med pentry, samt ett omklädningsrum med toalett och dusch.
Klubben anordnar också barn- och familjeklättring.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Lagergatan 10
Postnummer
856 43
Postadress
Sundsvall
E-post
styrelse@sundsvallsklatterklubb.se
Webbsida
http://www.sundsvallsklatterklubb.se
Öppettider
Måndag-Torsdag: 18.00-21.00

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Se hemsida.
Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 1,1 km
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell i Sundsvalls stenstad. Hotellet ligger centralt och lättillgängligt med fin utsikt över Sundsvallsfjärden. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 5 fullt utrustade hotell lägenheter, konferensvåning, modernt hotellgym, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök.. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 1,3 km
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 1,2 km
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter